Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzyciel34

Poznałem kobietę moich marzeń !

Polecane posty

Gość marzyciel34

Poznaliśmy się w dosyć nietypowych okolicznościach :) Jestem kurierem. Dostarczyłem jej tą jej przesyłkę i się zakochałem :) Miałem w telefonie jej numer , zadzwoniłem no i okazało się , że jest wolna ! Spotkaliśmy się już parę razy . Świetnie się dogadujemy, nadajemy na tych samych falach , mamy podobne zainteresowania , lecz jest jeden problem ona nie chcę dzieci , ma trochę po trzydziestce i to mnie trochę zablokowało. Zawsze marzyłem o rodzinie , dzieciach :/

Gość gość
Dlaczego nie chce?

Gość marzyciel34
Po prostu nie chce :) Twierdzi , że dziecko do szczęścia nie jest jej potrzebne , że ich nie lubi . A ja nie wiem co począć . Z jednej strony strasznie się zakochałem z drugiej chce mieć jakiegoś potomka :/

Gość gość
Jak też się zakocha to też jej się zachce.

Gość marzyciel34
Wątpię :) Dla niej najważniejsza jest praca i tego nie ukrywa. Czuję , że na związku ze mną też jej zależy i oboje coraz bardziej do siebie lgniemy dlatego też albo wycofam się teraz , albo w ogóle .

Gość gość
tak jej się tylko wydaje na starość bd chciała mieć dziecko

Gość gość
Wiele kobiet tak mówi a potem też chce mieć. Ile ma lat?

Gość marzyciel34
Ma 35 lat :)

Gość Rybcia235
Mojakolazanka Tez tak mowila ze nie chce dzieci a teraz zwarjowala na ich punkcie...kobiety z roznych przyczyn boja sie zostac mama , moze po paru spotkaniach dowiesz sie o Co tak naprWde chodzi!!! Powodzenia

Gość marzyciel34
Ja myślę , że ona jednak do dzieci się nie przekona. To kobieta typowo negatywnie nastawiona do rodziny itd. Zdążyliśmy się już trochę poznać . Nie lubi gotować , prać, sprzątać :) Zazwyczaj to ja przygotowuje dla nas obiad czy kolację , ale mi to nie przeszkadza. Boli mnie tylko , że możemy się później później życiu różnić również w innych kwestiach i nie będzie łatwo .

Gość Rybcia235
Napewno jest Co lubi i jest w tym dobra ale mozna czegos nie lubiec ale mimo wszystko sie robi nie ktore rzeczy by sprawic przyjemnosc drugiej osobie...Np gotowac cos dobrego a sprzatania Tez nie Lubie no ale musze bo Lubie miec czyste wiec troche dziwna

a kto by chciał mieć dzieci z kurierem? no chyba, że masz majątek , a kurierem jesteś z pasji. gratuluję znajomości, zakochania, ale kobieta jednak jest realistką

Gość gosc23w
Ja bym sobie takiej kobiety anty rodzinnej nie brał ale jak wolisz pewnie ani dzieci ani obiadu ani seksu

Gość marzyciel34
Może i jestem kurierem, ale mam również swój internetowy biznes , więc na pewno niczego nie będzie jej brakowało, bo zarabiam ponad średnią krajową :)

Gość gość
Może ją w ogóle nie kręcą faceci ? A ty jesteś przykrywką ? :D

To daj jej poczucie bezpieczeństwa, zaproś na egzotyczną wycieczkę, jak zobaczy, że nie jest z Tobą nudno to może się zgodzi na dziecko :)

Gość Rybcia235
Ludzie to swinie czasem oceniaja innych wogole ich nie znajac k***a nie wazne ile zarabiasz, jakie masz stanowisko czy duzego penisa bo Tez Juz slyszalam...jezeli czegos pragniesz powinienes starac sie to osiagnac zeby potem nie zalowac ze nie sprobowales , probuj tylko sie na poczatku nie nakrecaj za bardzo to sie nie rozczarujesz !!! Nie tu to gdzie indziej pamietaj

Gość marzyciel34
Nie chcę absolutnie na nią jakoś mocno naciskać. W sumie chyba bardziej zależy mi na niej niż na dziecku. Zrobię wszystko, by była szczęśliwa, a dziecko... hmmm czas pokaże :)

Gość gość
Są kobiety co nie chcą dzieci.