Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwionaiwa

Dlaczego to go podnieca?

Polecane posty

Gość zdziwionaiwa

Mojego mezczyzne podnieca to kiedy inni sie mną interesuja albo kiedy ja intwresuje sie innymi mezczyznami. Prowokuje rozne sytuacje bym ja sie mezczyznami interesowala a oni mna. Dodam jeszcze ze on sam interesuje sie innymi kobietami bym ja w odwecie interesowala sie facetami. Nie chodzi tu o seksie, nie zdradzamy sie. Maz mowi ze zrobil by kazdemu krzywde kto by to ze mna zrobil. Jednak z drugiej strony mowi ze do mnie nie mial by zadnych pretensji tylko do tego faceta. W lozku jest nam cudownie i ja nie chce miec innego. Maz kaze mi sie spotykc z innymi facetami, rozmawiac lubi jak na mnie leca. Sam natomiast nie chce spotykac sie z inymi kobietami. Rozumiecie cos z tego? Moze on sprawdza moja wiernosc?

Gość gość
Może boi sie ze zle ci z nim i go zostawisz?

Gość zdziwionaiwa
Wie ze jestem z niego bardzo zadowolona. Kochamy sie kazdego dnia.

Gość gość
Wiesz co, ja to widzę tak. Po prostu, chce wiedzieć, ze ma atrakcyjną żonę, bo taką każdy chce meić, podbudowuje t jego ego. Tylko, żeby to się nie obróciło przeciwko niemu, bo któregoś dnia możesz spotkać kogoś, ciekawsze od męża, mimo że na dzień dzisiejszy jest to dla Ciebie niemożliwe. Facet igra z ogniem.

Gość olanka
Ja zdradzam swojego i bardzo mnie to podnieca

Gość zdziwionaiwa
Ja nie chce zdradzac to mnue nie podnieca tsk samo jak bycie zdradzana. On nie chce bum go zdradzala ale bym podniecala innych. On tez czasem podnieca inne ale bardziej woli kiedy to ja podniecam innych

Gość zdziwionaiwa
Jestem atrakcyjna, nie narzekam na brak powodzenia ale moze masz racje, moze on potrzebuje jeszcze jakiegos bodzca

Gość zdziwionaiwa
Ja jestem okropnie zazdrosna o niego i kiedy spojrzy tam gdzie nie potrzeba to ja wkurzam sie. On nie ale tylko pod jego kontrola moge to robic.

Gość berg
Oleńka to moze ze mna sie umowisz. Ja tez zdradzam zone a ona mnie. Twoj facet tez cie zdradza?

Gość gość
poczytaj co to cuckold, pewnie go to kręci

Gość gość
Moj facet ma podobnie, pilnuje mnie jak moze a z drugiej strony bodoba się mu kiedy ja podobam sie innym. Musze chodzic w szpilkach, krótkich spodniczkach, byc zawsze super. Czasem meczy mnie juz to ale boje sie go stracic. Moj maz chodzi dumny jak paw ze ma taka zone. Zdziwionaiwa - mysle ze o to samo chodzi twojemu. Czy mowi ci jak masz sie ubierać?

Gość gość
Facet Ci mówi w czym masz chodzić ubrana? Ja p*****le, porażka. Nie jestem niczyja lalką, żeby mnie facet KAZAŁ chodzić w ubraniach, które jemu odpowiadają.

Gość zdziwionaiwa
Tak, czesto sugeruje mi w czym mam chodzić. Nie sprawia mi to problemu bo mamy bardzo podobny gust. Cuckold nie wchodzi w gre bo zapytalam czy chcial by z kims to robic. Odpowiedzial kategorycznie nie.

Gość zdziwionaiwa
Ja jestem okropnie zazdrosna o niego i kiedy spojrzy tam gdzie nie potrzeba to ja wkurzam sie. On nie ale tylko pod jego kontrola moge to robic.

Gość gość
Bo jesteś jego własnością. Inni mogą Cię ..adorować, ale tylko on może Cię posiąść. I to go kręci. Im bardziej faceci się na Ciebie napawają, tym on większą satysfakcję ma z posiadania Ciebie.

Gość gość
Mój to nawet powiedział idź przodem sama a ja popatrze jak inni faceci na ciebie patrzą :-)) kocha cię i się podnieca na myśl ze inni cię nie mogą mieć :-))

Gość gość
Tez uwazam ze bardzo Cie kocha i uwielbia chwalic sie Tobą

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
znowu ten zbok od cuckoldu... :o nie znudziło ci się jeszcze zakładanie wciąż takich samych tematów? piszesz w każdym tak samo, więc to oczywiste, że pisze to jeden i ten sam debil

Gość zdziwionaiwa
Zgadzam sie z tym ze jest taka mozliwoac ze on chwalic sie mna chce

Gość gość
Ktory pan zajme sie moja ponenta zona? Tak – chce byc rogaczem i juz....

Gość markozi
Ja chętnie zajme sie Twoja zona. Dlaczego chcesz byc rogaczem.?

Gość gość
Dlaczego chce byc rogaczem? Z milosci do mojej zonki bo nie potrafie jej dogodzic i juz. Ptaszek za maly i w dodatku za szybko konczy. A ja tak bardzo lubie jak jej jest dobrze. Nie jestem egoista - chce aby jej tez bylo super w lozku a kiedy ja jej nie moge tego dac to niech pomocnik jej to zapewni. Kocham ja i jest to moj przejaw milosci do niej!

Gość gość
jestes super mezem ale za maly ptaszek potrafi duzo bardziej zrobic dobrze jak duzy ptaszek

Gość gość
Tez chciała bym miec meza który pozwalal by mi z innymi. Moj mi nie pozwala choc sam czasem skacze na bok ale ja bez jego pozwolenia i tak czasem robie to z innym. To jest bardzo podniecajace kiedy kocha sie meza a s seks uprawia z innym

Gość gość
a ja właśnie takiego mam i ja jemu tez pozwalam bo w kazdej cipce przezywa sie onna przyjemnosc i nie mam co byc zazdrosna o inne

Gość adaskoraz
Ja i moja zona piescimy sie z innymi a pieszczoty to nie zdrada

Gość gość
rogsczu chce ja miec. Podaj namiary

Gość gość
Do goscia z 21.04 To ja chce byc rogaczem... Skad jestes?