Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4535

czy takie piersi są ładne?

Polecane posty

Gość gość
Oglądałem ten film. Sa ślicznie! Kafemen@wp.pl

Gość Agnieszkaaa25
Ohydne. Jedna brodawa jest niżej od drugiej. Poza tym są obwisłe. Bardzo Ci współczuję takiego biustu. :(

Gość gość
piękne cycki.

Gość gość
Biust sporej wielkości a więc nie będzie sterczał jak u 18 nastki. Mnie się podoba aczkolwiek wolę dużo mniejszy.

Gość gość
aż zapomniałem o problemch jak na nie patrzyłem:)

Gość gość
Agnieszko, ważniejsze jest co faceci powiedzą, a nie ty zazdrośnico... Kafemen@wp.pl

Gość gość
Agnieszka pisze, ze współczuje a tak naprawde zazdrości bo wie ze każdy facet zrobiłby wszystko aby choć raz miec kobiete z takim biustem :)

Gość gość
Napisz do mnie autorko. Kafemen@wp.pl

Gość Agnieszkaaa25
Nie zazdroszczę, są obrzydliwe. Podejrzewam że inne rzeczy pisze jedna osoba, jakiś prawiczek, dla którego nawet męskie cycki będą podniecające. Autorko, tak więc uświadomię Cię po raz kolejny: masz bardzo brzydki, obwisły biust, ja mając taki nie rozbierałabym się przy świetle. Współczuję Ci. Trzymaj się. Ale nie załamuj się, może ktoś Cię pokocha np. za charakter.

Gość gość
nie pisz do niego, przyciśnij te cyce do jakiejś szyby cyknij fote i daj polizać;)

Gość gość
Agnieszkaaa25 dziś typowa postawa zazdrosnej kobiety. Jestem facetem i widziałem wiele biustów. Ten jest OK

Gość gość
Do tego Agniesia twierdzi, ze tutaj jeden facet tylko pisze.

Gość gość
koleżanka chyba nie rozumie, że podobac sie mogą różne piersi nawet temu samemu facetowi.

Gość gość
Agnieszkaaa25 chora kobieta z jeszcze większym biustem

Gość gość
a ja będe chory jak nie włoże między te cudne pierrsi swojego koootasa albo chociaż nie zrobie sobie za chwile dobrze:P

Gość gość
Mam bardzo podobne i wiem ze faceci szaleją na ich punkcie :)

Gość gość
więc są ładne. Zazdrosne baby są okrutne

Gość gość
Chciałabym żeby jakieś silne męskie dłonie teraz je wymasowaly

Gość gość
Piersi jak piersi, każde są ładne jeśli mają fajną właścicielkę.

Gość gość
Agnieszkaaa25 to stara baba która zazdrości takiego biustu

Gość gość
śliczne piersi.ściemniasz jest mało prawdopodobne aby twoje były tak ładne i kształtne.Są wyjątkowo ładne. :)

Gość gość
Takie piersi to marzenie każdego faceta.

Gość Ziemianin
Agnieszkaaa25 dziś Ohydne, to są twoje stopy niszczone przez grzybicę. Przepiękne, duże NATURALNE piersi. Chciałbym umrzeć zaduszony przez takie, ale pani, która stawiała mi tarota, powiedziała że nie dla psa kiełbasa. :O 😭 To dla takich kobiet wymyślono biustonosze, choć cieszą męskie oko, dla kobiet bywają uciążliwe, ale że od przybytku głowa nie boli, to zaraz... dobrze dobrany staniczek, wulgarny dekolt i już ma polewkę z facetów, którzy udają że patrzą w sufit . Ładne, duże aż chce się wyłudzić oryginalną fotę ;)

Gość gość
Niemożliwe abyś miała tak ładne piersi. To jakiś fejk. Jak kobieta z tak ładnym biustem może pomyśleć że z tymi piersiami jest coś nie tak.

Gość gość
Każde piersi są ładne byle by były naturalne taką opinię ma mąż . Nam ginekolog podczas badań zalecił masowanie piersi po okresie unikamy raka i są jedrniejsze. Nam bo mąż jest podczas Każdego badania ginekologiczne go cipki i wspierał porody. Nie jestem tępa i zacofana by wstydzić się męża a całkiem obcego faceta nie i mieć z nim tylko intymność ciemno gród! !!! Mamy prawo do obecności osoby bliskiej nawet w szpitalu podczas wszystkich badań i Zabiegów Zawsze o obecności decyduje Pacjent nie lekarz! !!!

Gość Ziemianin
gość dziś Jak nie możliwe, to ty tzytków nie widziałeś :O I żaden fejk, dziewczyna wyraźnie napisała że ma podobne. Chcesz ją wk****ić by pokazała swoje? Amator 💤 Lepiej pogadaj z Gwiazdorkiem a nauczy cię wymuszać foty, a z tego co ludzie piszą nie jedna ma się czym pochwalić. Do tego pod sufitem ułożone, Uuuuu długa droga przed tobą, chociaż kto wie, jak to świeżak, to może pęknie.

Gość Ziemianin
gość dziś I już cię nie lubię, bo... lubię, tak, siak, pierdak a reszta to ciemnogród. Wybacz ale sram na takie oświecenie :O 🖐️