Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

proszę o radę

Polecane posty

Gość gość

Poznałem dziewczynę :) Podoba mi się fajnie się mi z nią rozmawia.. problem jest w tym że mieszka daleko ode mnie (będzie gdzieś z 320 km) jest miła kulturalna i nie jest jak większość dziewczyn. Co zrobić by ją przy sobie zatrzymać na dłużej ? Czy jest szansa na coś więcej ?

Gość gość
Bardzo chciałbym żeby coś z tego wyszło . Nie jestem jakoś szczególnie bogaty

Gość gość
czy ktoś mi odpowie?

Gość gość
Jeśli jesteś szczery i wyznasz co czujesz i czego byś chciał a ona czuje to samo powinno się udać!

Gość gość
najgorsze jest to że zarabiam mało - nie jest to stała praca ale na moje potrzeby wystarcza .. nie mam wynajętego mieszkania (mieszkam póki co z rodzicami) a planuję jeszcze iść na studia więc to się przeciągnie .... :O

Gość gość
Poradzisz sobie a jak cię kocha to żadne pieniądze nie są na przeszkodzie .... Znam to z doświadczenia .

Gość gość
no tak ale ktoś z nas albo ona albo ja będzie musiało pomyśleć o wyprowadzce a z tym wiążą się jakieś tam koszty :)

Gość gość
nie jestem w stanie powiedzieć czy mnie kocha bo poznaliśmy się dopiero co dzisiaj ale dużo już rozmawialiśmy :)

Gość gość
Powiem tak poznaj ja troszkę spotkajcie się a potem z czasem pomyślcie o wspólnym zamieszkaniu nic pochopnie uwierz mi nawet jeśli bardzo ją kochasz myśl trzeźwo..

Gość gość
ja myślę trzeźwo nie daję się ponieść miłosnym uniesieniom choć wiem że to i tak będzie . na razie z nia popisze zobaczymy co będzie dalej... choć piszę się przyznam świetnie

Gość gość
Spytam ciebie ile się znacie ??

Gość gość
zastanawiam się po prostu czy będe w stanie pogodzić studia pracę i moje zycie z wyjazdami tak daleko - obiecywać można dużo sobie i dziewczynie ale najważniejsze to być blisko siebie bo przecież związek do umacniania potrzebuję bliskości , zastanawiam się czy nie zostawić po prostu tego tzn takie mam przebłyski z jednej strony chce a z drugiej się obawiam czy tak duża odległość i moje marne pieniądze pomogą w zbliżeniu się do niej , chyba że ona by do mojego miasta przyjechała ale to na jeden dzień - jeśli chodzi o zwykłe spotkanie ale powiedźcie sami co potem . Owszem jest inteligentna piękna i dużo wie o świecie można naprawdę na dużo tematów z nią porozmawiać no ale.. ja mam marną płace i wiele przed sobą do zrobienia a pogodzić to z tak dalekim miejscem zamieszkanie no nie wiem narazie rozmawiamy ale nie rzucam się od razu w wir miłości bo to bez sensu po za tym ona i ja jesteśmy niedawno po rozstaniu z byłymi partnerami ( a ona jeszcze ma w głowie niedawna wydarzenia ze swoim partnerem) więc mi się wydaję że każdy z nas potrzebuję wyciszenia a dopiero potem można coś zaczynać. Znam związek w mojej rodzinie gdzie dziewczyna mieszkała na odległość ale studiowali w tym samym mieście więc nie było problemu żeby się spotykać i przebywać razem . W moim przypadku jest inaczej...

Gość gość
gość dziś mówiłem że poznałem ją dzisiaj więc to jest wszystko świeże

Gość gość
Co po jednym dniu mozna wiedziec o czlowieku ?! Ona ze wsi albo z małego miasteczka a z Ty z dużego? Czy tak ?

Gość gość
tak wlasciwie to gadałem z nią tyko przez internet poznalem ja na czacie ja mialem ksywke ogier 40 a ona wilgotna 25 czy uwazacie ze jest szansa na ślub?

Gość gość
Powiem tak z tego co napisałeś to sam się wahasz ! Więc zajmij się studiami!!a z resztą tam też są fajne dziewczyny ...

Gość gość
myslicie ze z moja pensją kasjera w Biedronce ona mnie zechce?

Gość gość
skończenie studiów i zarobienie jakiejś uczciwej kasy żeby mieć za co żyć zajmię mi sporo czasu - bo nic nie bedzie ot tak za pstryknięciem palca to długi okres czasu. Wiadomo że teraz nie wyjadę bo moja sytuacja mi na to nie pozwala ale jak myślę że to będzie długo trwało moje studia i praca, to nie będzie czasu żeby spotykać się - wakacje owszem ale powiedzcie mi co dalej będzie .Bo trzeba myślec racjonalnie i jak już się na coś podejmujemy na miłość to trzeba to unieść . Jak narazie mi się tylko podoba nic więcej.

Gość gość
gość dziś nie czytajcie tego to jest jakiś podszyw

Gość gość
gość dziś Ja jestem ze wsi ona z dużego miasta :O ten co pisał o biedronce tez jakiś podszyw -,-

Gość gość
najlepiej zeby ona mnie utrzymywała bo ja chce skonczyc studia w koncu jak kocha to niewazne pieniadze? :)

Gość gość
a czy ja coś mówię o utrzymywaniu bawi was takie wpieprzanie się pod czyjąś osobę ? bo mnie nie ... dziecinada :D

Gość gość
Jeśli twoje podejście jest takie . ... To powodzenia..

Gość gość
gość dziś to nie pisałem ja tylko ktoś inny !

Gość gość
ale powiedźcie sami ktoś kto jest blisko i się spotyka to ma szanse na zbliżenie się , rozwinięcie związku a związki na odległość ? Owszem technologia pozwala nam na komunikowanie . ale uczucia pozostaną nadal uczuciami

Gość gość
Znowu ci napiszę albo studia albo ona jeśli znasz ją tyko parę dni musisz zobaczyć jak rozwinie się sytuacja ...

Gość gość
Ona powiedziała że chciałaby coś więcej

Gość gość
jak to albo studia albo ona jak go kocha to przyjedzie do niego ;)

Gość gość
Nie, nie ma. Znajdz sobie jakąś która mieszka bliżej ciebie. Odległość wpływa na ideałizację postaci a to może mieć złe konsekwencje.