Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam plan, jak mieć idealnego partnera i dbać o jego zdrowie!

Polecane posty

Gość gość

Co o tym sądzicie? Zgadzacie sie?? 1. Ma to być Nowojorczyk, nie żaden wieśniacki śmieszny polaczek. 2. Musi być przystojny, dobrze zbudowany, mieć ładne oczy. I mieć dłuższego niż koreańcy. 3. Z charakteru - ma być miły, uległy, słodki, czuły. Ale nie zbyt pedalski!! Absolutnie nie skórfiel mający mnie za przedmiot, klnacy gdzie sie da i pokazujący jaki to on jest macho. 4. Na początku znajomości musimy wiedzieć, ze to przeznaczenie. Bez dwuznacznych sytuacji. 5. Będę uśmiechać sie do niego, ale nie do przesady, zeby go nie spłoszyć. On musi to odwzajemniać. 6. Jest juz mój. I co dalej? Patrz poniżej. 7. Musi zrobić sobie testy na hiv. Przecież planujemy dziecko. 8. Ma być zaczipowany. Zeby nie było głupich wpadek. Będę o wszystkim wiedziała, nie bedzie wtedy żadnej zdrady, bo w porę temu zapobiegnie. 9. No to teraz robi sie cieplutko... BAM! Zaczynamy jazdę w sypialni!!! 10. Upsss... Zapomniał o jednym!!! Pędem do lekarza, nie znoszę napletków!!! 11. No nareszcie, dajesz!!! Mocniej, mocniej, jeszcze!!! Auu!!! No bez takich!!! 12. No to dwie kreseczki. Teraz ma być miły i jeszcze milszy - bede sie czepiać!!! 13. Co? Ze co?! I ty jeszcze chcesz walić konia!!! O ty niewdzięczniku, nie podaruje ci tego!!! 14. Tak. Wykastruję go. Po prostu. Cicho, bez żadnego ale!!! Miałeś być grzeczny, nie dotrzymałeś obietnicy, trudno. Poniesiesz konsekwencje. Podobno od tego żyje sie dluzej, wiec luzik! 15. No to po luziku. Juz sie nie obudził. Nie wiem co teraz zrobię. Zabije sie!!! Tak!!! Odchodzę od tego laptopa, idę sie pociąć!!!

Gość gość
co ty bierzesz?