Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nastolatka1712

myślałam, że mu się podobam

Polecane posty

Gość nastolatka1712

Właśnie wróciłam z pewnego dwutygodniowego wyjazdu. Była pewna grupka chłopaków, która przychodziła do naszego pokoju pogadać, żartowaliśmy, wygłupialiśmy się razem. Jeden szczególnie wpadł mi w oko. I gdy po paru dniach była dyskoteka wszyscy tańczyli i on mnie poprosił też do tańca. Myślałam, że chce ze mną chodzić. Wszystkie koleżanki też mi to mówiły. A on na drugi dzień przyszedł porozmawiać i mówi że to był tylko taniec, lubi mnie ale ma dziewczynę i nie chce jej zdradzać, myślalam, że zapalne się pod ziemię tak mi wstyd teraz :o(

Witam. Z twojej wypowiedzi wnioskuję , że jesteś dość młodą kobietką , być może nastolatką. W takim wypadku może będę zwracać się do ciebie tzw. na ,,ty". W życiu jest tak ,że nie każdy gest w kierunku danej osoby oznacza jakieś ważniejsze uczucia w tym przypadku miłość , jak to określiłaś ,, podobania się ". To rzecz normalna iż mężczyzna od czasu do czasu weźmie kogoś do tańca , przecież idąc z kimś np. na wesele to partnerzy tańczą również z innymi i nie ma o to pretensji w zdrowym związku bo taki taniec nic nie znaczy. Jedynie powoduje dobrą zabawę. :) Przychodzenie do pokoju np. dziewczyn także nie oznacza jakiegoś szczególnego zobowiązania. Po prostu jak to na wyjeździe być może im się nudziło. W tej sytuacji trzeba także skomplementować zachowanie chłopaka. Postawił sprawę jasno. Kocha swoją dziewczynę. Nie załamuj się jesteś młodą osobą. Do związku trzeba dojrzeć , dorosnąć , a po tobie widać , że na razie to tylko zabawka. Nastolatkowie chodzą ze sobą , a z kolei dojrzali ludzie tworzą związek. Znajdziesz jeszcze miłość nie ma co się przejmować. Nie szukaj partnera w twoim wieku chłopaka na siłę , ponieważ nie na tym to polega. Pozdrawiam ;*

Gość nastolatka1712
Dziękuję za odpowiedź, tak jestem nastolatką mam 17 lat skończę w grudniu, wiem, że przesadziłam jest mi po prostu wstyd i głupio teraz że inaczej odczytałam sygnały a on traktował mnie jak koleżankę, na przyszłość postaram się być ostrozniejsza, chyba jestem zbyt pewna siebie,i uważam że wszystkim się podobam, naprawdę nie dawał mi żadnych sygnałów był po prostu miły i chyba mi się spodobał więc zbyt dużo sobie wzięłam do siebie.

Gość gość
To budujące,że są mężczyźni co nie zdradzają swoich kobiet tak z drugiej strony.

Posłuchaj każdemu może się zdarzyć źle odczytać sygnały. To nie jest twoja wina. To , że masz wysoką samoocenę to dobrze , ponieważ lepiej wierzyć w siebie niż być zakompleksioną. Jest to zdrowe ale w przypadku nadmiernego samouwielbienia jest to już problem. Wtedy trzeba popracować nad sobą. Jestem pewna , że za jakiś czas w twoim życiu pojawi się wartościowy mężczyzna , który pokocha ciebie wraz ze wzajemnością. :)

Gość nastolatka1712
po tym upokorzeniu chciałam na fb napisać do jego dziewczyny, że mnie z nią zdradził i czasami nachodzą mnie takie myśli, to był taki porządny fajny i miły, wesoły chlopak

Gość nastolatka1712
o tym upokorzeniu chciałam na fb napisać do jego dziewczyny, że mnie z nią zdradził i czasami nachodzą mnie takie myśli, to był taki porządny fajny i miły, wesoły chlopak

Gość gość
Chlopak byl szczery, obys takich zawsze spotykala.

Gość nastolatka1712
ale czy właśnie taniec nie jest już zdradą powinna jego dziewczyna o tym wiedzieć też będę szczera w stosunku do niej

Gość gość
Taniec zdradzą? :D:D

Gość nastolatka1712
może akurat dla jego dziewczyny też to jest zdradą niech będzie świadoma że mnie poprosił do tańca z jakiegoś powodu mnie przecież poprosił.

Gość nastolatka1712
dochodzą żarty wygłupy dobrze się czuł w naszym towarzystwie niech wie że dobrze się bawił bo inaczej by nie przychodził do pokoju

Gość gość
Jesteś j*******a

Gość nastolatka1712
nie jestem ale uważam że coś musiał poczuć bo by do nas nie przychodził, a już taniec przecież mogę powiedzieć jego dziewczynie co Q rym złego że dobrze było mu na tym wyjeździe

Gość gość
Glupia jestes czy jak ? Mowisz, ze teraz Ci wstyd, ale jak napiszesz jego dziewczynie na fb, ze niby "zdradzil ja tanczac z Tb" to nie bedzie Ci glupio ? Wtedy to wyjdziesz na gimbusiarska idiotke. Zastanow sie co Ty w ogole chcesz zrobic. Myslisz, ze jak napiszesz do jego dziewczyny cos takiego to zwrocisz na siebie uwage i zablysniesz...To Cie rozczaruje bo wcale taknie bedzie. Tylko bardziej sie pograzysz :) Wiec nie badz glupia.

Gość gość
Jego dziewczyna cię wyśmieje.

Gość gość
Powiedz jej, że jesteś w ciąży.

Gość nastolatka1712
dlaczego ma mnie wysmiać, może będzie wdzięczna że się dowiedziała że poznał koleżankę a może nawet jej o mnie nie powiedział i go rzuci

Gość nastolatka1712
więc chyba powinna wiedzieć że wspólnie spędzilismy czas na wyjeździe?

Gość gość
Tak oddaj się mu całkowicie. Wyjedź z nim ale kup prezerwatywy bo nie masz jeszcze pracy i nie utrzymasz dziecka.

A co ty uzyskasz mówiąc jej o tym ? Może on ją bardzo kocha. I tak się chłopak dowie. Zdradą taniec nie jest. Wszytko obróci się przeciwko ciebie. To jak mój narzeczony czasem napisze do którejś z koleżanek albo swojej byłej co słychać to mam go zostawić bo zdradził ? Albo jak idziemy wspólnie na wesele i zatańczy z jakąś to awantury mam robić ? Dziewczyno ogarnij się. Jak idę z partnerem na wesele i jest jakaś dziewczyna bez pary to sama go pcham aby z nią zatańczył bo chyba każda z nas chciałaby mieć miło spędzony wieczór.