Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wspollokatorki syfiary

Polecane posty

Gość gość

Niestety zamieszkalam na takiej stancji w tym roku, ze nie bardzo sie moge dogadać ze wspollokatorkami. NIe wiem czy bede mogla sie wyprowadzic wcześniej bo umowe mam do konca czerwca bez okresu wypowiedzenia. po pierwsze kazą mi doplacać za wode bo niby wiecej zuzywam, ok zgodziłam sie choc uważam, ze zuzywam w granicach normy, a one nie raz jej też dużo leją... Po drugie to w ogóle za soba nie sprzataja, nie wynosza śmieci itd...ustalałyśmy jakieś dyzury, nawet zwracałam im uwage, ale nie pomoglo :O Wiec przestałam wyrzucać śmieci i sprzatac, zalożyłam sobie osobny kosz, niestety w kuchni i lazience jest wiecznie brudno i śmierdzi :O im to nie przeszkadza jak widać... Co byście zrobili na moim miejscu? NIe bardzo lubie mieszkac w brudzie, bede sie starała uzgodnic z wlascicielami zebym sie jednak mogla wyprowadzic przed czerwcem, ale nie wiem czy to bedzie mozliwe..

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona