Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja robie

Co zrobic z takim facetem mowi co innego robi co innego

Polecane posty

Gość co ja robie

Spotykamy sie trzy miesiace, i zaczyna mnie to coraz bardziej wkurzac. Otoz co byscie zrobily z takim facetem ktory mowi jedno a robi drugie?? Przyklady, pojechal w weekend odwiedzic rodzine bo steskniony,bo musi z nimi spedzic czas (rodzice i rodzenstwo) pytam jak tam rodzina, a on ze noo nie spedzil z nimi duzo czasu, ale to nic do nastepnego razu. Oczywiscie balangowal. Mowi nie moge sie doczekac zeby jutro z toba porozmawiac przez telefon, ustala nawet godzine, potem nawet do tego nie wraca a ja czekam jak glupia. Wraca z podrozy sluzbowej dzwoni i mowi ze bardzo steskniony ze wpadnie chocby mial mnie zobaczyc minute tylko, i co czekam, on juz w domu nawet do tego nie wrocil dzwonie mowi ze byl zbyt zmeczony. Noz do jasnej chol.ery i takich przykladow jest wiecej. Czy on mnie testuje czy o co chodzi??

Gość gość
Ma cie gdzies. Wyciagaj wnioski

Gość gwoli wyjasnienia
Po prostu taki typ. Lubi duzo gadac a malo robic. Czasem jest to tylko sciemnianie. Jak ci powie ze jedzie odwiedzic rodzine to wie, ze nic nie powiesz ale jakby powiedzial, ze jedzie pobalangowac z kumpami to wie, ze bedziesz marudzic. Albo obiecuje ci rozmowe bo wie ze sie cieszysz i bedziesz czekac co automatycznie robi cie w dobrym nastroju na chwilke. On z tej chwilki chetnie korzysta a potem nic bo tak naprawde nie mial wcale takiego zamiaru. Pogadaj z nim podajac mu konkretne przyklady. Obawiam sie jednak, ze nic to nie da. On tak juz ma. Zostanie ci w koncu jedynie zmiana partnera :)

Gość gość
Jesli chcesz znac odpowiedz na swoje pytanie napisz do mojej wrozki Sofii. Ona Ci powie co on naprawde czuje, co myśli. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl Sofii jest świetna i wiele razy mi pomogła . Odpowiada na konkretne pytania, nie fantazjuje i mozna jej zaufać

Gość gość
Ma cię gdzieś,a mówi to,co chcesz uslyszeć,żeby było miło i żebyś ty była miła.Chyba nie wierzysz,jak mówi "kocham cię"?Bo widać ,że to facet,który dla swojej korzyści powie wszystko.

Gość gość
Robić tak samo

Gość gość
Polać. Dzieciak nie facet.

Gość co ja robie
Ale jak z takim postepowac, zeby troche sie zmienil? Skoro mowi to co chce uslyszec to gdzies musze robic blad, czy zaczac go olewac? Nie chce tak od razu kopnac go w d..

Gość gość
boszszszsze co za desperacja od razu widać że tatuś cię nie kochał!