Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brat z siostrą dorośli w jednym pokoju!!!!!

Polecane posty

Gość gość

Mają ponad 20 lat i śpią w jednym pokoju.dodam malutkim pokoiku. Czy wg. Was to normalne czy to już patologia?!

Gość gość
Normalne, a co w tym złego? Podejrzewam, że to mieszkanie rodziców albo wynajmują i chcą jak najtaniej. Nienormalne byłoby żeby spali nago w jednym łóżku. Nie każdy ma willę z 15 pokojami...

Gość gość
To nie jest normalne, to smutne, ale w takim kraju zyjemy, ze ludzie nie maja porzadnych warunkow. Ale ze patologia? Ty to masz brudny umysl

Gość gość
Nie kradna, nie umieją kombinować to i nie mają kasy...

Gość gość
A ja siostra rodzice w jednym pokoju

Gość gość
No ale przecież jak nie ma warunków to dorośli ludzie się wprowadzają od rodziców.ile można z mamusią mieszkać?

Gość gość
tyle ile musisz nie mając pieniędzy żeby się wyprowadzić. Dorosły jest już teoretycznie 18latek. W jakiej patologii TY się wychowałaś, że widzisz coś niestosownego w tym, ze rodzieństwo dzieli pokój?

Gość gość
normalne,niektorzy to w ogole mają tylko 1 pokoj i wszyscy muszą ze sobą przebywać to przeciez nie wybór tylko koniecznosc jak ktos nie ma kasy

Gość gość
jest to niebezpieczne

Gość gość
Wielkie mi co... Ja do 18 roku zycia spalem z babcia w jednym lozku, a potem przeprowadzilem sie na lozko obok i zasypiajac trzymalem ja za reke, bo bym nie zasnal.

Gość gość
gość dziś :-D:-D:-D:-D

Gość gość
Ja powiem że miałam swój pokój a bracia osobny, wszyscy w podobnym wieku. Na czas remontu mieszkałam z nimi w jednym pokoju i do dziś wspominam jak wspaniale było. Rozmowy do późna i gry do rana. Byliśmy już nastolatkami i nie widzę w tym nic złego. Dziś dowiedziałabym się że jesteśmy patologią pewnie.. W każdym razie, po remoncie prosilam żeby się wprowadzić do chłopaków ale mama bardziej przejmowała się tym co ludzie powiedzą.