Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Nie lubie wegetarian, wegan

Polecane posty

Co więcej uważam że weganizm jest troche jak komunizm - obydwie ideologie są absurdalne, niezgodne z ludzką naturą i w celu powszechnego wprowadzenia wymagają całkowitego wywrócenia do góry nogami istniejacego porządku świata i stosunków społecznych, co na pewno "uszczęśliwi" ludzkość. Poza tym kojarzy mi się to z tymi wszystkimi wielce "alternatywnymi" ludźmi.

Gość gość
tak, to typowe że mięsożercy nienawidzą wege. W odwrotną stronę tak nie działa, nie znam żadnego wege który atakowałby mięsożerców.

Gość gość
Cieszymy sie, ze masz swoje wlasne zdanie, w twoim wieku jest to absolutnie wskazane. I nawet pelnymi zdaniami :)

tak się dziwnie składa, że każda osoba wyznająca weganizm, jaką w życiu znałam strasznie się z tym obnosiła i zachowywała jakby jedzenie mięsa było jakims złym nawykiem w rodzaju palenia papierosów. Wegetarianie co prawda nie są tak radykalni, ale też nie przepadam za taką postawą i nie rozumiem. Faceta wegetarianina na pewno bym nie chciała bo to jest po prostu NIENORMALNE i utrudniałoby wspólne życie :P No i każda taka osoba zawsze była niby alternatywna i nosiła trampki. Zawsze.

Gość gość
O nie. Trampki. Przekonalas nas wszystkich.

Gość gość
gość dziś tak, to typowe że mięsożercy nienawidzą wege. W odwrotną stronę tak nie działa, nie znam żadnego wege który atakowałby mięsożerców. x Ty chyba żartujesz. Jest na odwrót! To wege obrażają i atakują tych co jedzą mięso. Mnie osobiście nie interesuje czy ktos jest wege, czy nie, o ile nie czepia się mojego sposobu jedzenia w sposób agresywny i przypominający nawracanie na jedynie słuszną wiarę.

Gość gość
Szczerze mówiąc zazdroszczę wam,że nie macie większych zmartwień:-P

Gość gość
Człowiek jest z natury wszystkożerny,więc może sobie wybierać to,co chce jeść i czy mu służy taka dieta.Moja sprawa co jem,nie popieram wegan ani tych,którzy grzebią po śmietnikach i zżerają jezenie stamtąd,taka głupia moda,ciekawe co jeszcze wymyślą

Gość gość
Wegetarian jestem w stanie zrozumieć,bo są też ludzie którzy bardzo sporadycznie jedzą mięso, bo go po prostu nie lubią. Ale weganie to kompletni idioci,porażka,byli chyba zrobieni w przeciągu w pociągu towarowym,a nie osobowym zamiast w łóżku.To banda świrów.Trochę kojarzą mi się z arabskimi terrorystami co bomby wkładają do mięsa.Generalnie taki osoby są mi obojętne, tylko niech nie zaglądają w mój talerz i nie wypominają mi że jem mięso,bo powiem im coś bardzo niekulturalnego.Oczywiście,zwierzęta powinny być zabijane w humanitarny sposób,sama osobiście złożyłam doniesienie na policję na sąsiada-kłusownika,ale żaden głupi fanatyk nie będzie mi mówił żeby nie jeść mięsa,produktów odzwierzęcych(jajka,mleko śmietana,masło,miód,jogurty) ani nie nosić skórzanej odzieży lub prawdziwego futra,bo to niehumanitarne.Zwierzęta są po to żeby służyły człowiekowi.Zwierzę,np. pies-najwierniejszy przyjaciel człowieka jak nie będzie miał co jeść to zeżre swojego właściciela i wcale nie będzie się przejmować,że to jego najukochańszy pan.Chłop(w znacz.człowiek)potęgą jest i basta.

Gość gość
taa zwierzeta sa po to zeby nam sluzyly, a moze to my jestesmy po to zeby im sluzyc :O

Gość gość
Jedna bardzo ważna rzecz: Człowiek nie jest mięsożercą, tylko WSZYSTKOŻERCĄ. To tak dla próby rozjaśnienia i tak już totalnie ograniczonego umysłu wszystkich wege-sekciarzy. :)

Gość gość
Jecie mięso nie zdając sobie sprawy jak one powstało może obejrzyjcie kilka filmów to zmienicie zdanie a jedzenie vege jest zdrowe

Gość deerhunter31
jedzenie wege zdrowe? będziesz chudym patykiem ważącym 25kg weganizm to totalny komunizm i ludzka głupota jeszcze patrząc na to że połowa weganów to 10-15 latki które ryczą że zwierzętą dzieje się krzywda a ludzi traktują drugorzędnie bo jak człowiek zabije zwierze to odrazu najgorszy itp. a jak zwierze zabije człowieka to odrazu biedne musiało się wystraszyć człowieka itp. a mówie to jako myśliwy od 10lat

Gość gość
Dnia 30.01.2016 o 15:23, Gość gość napisał:

tak, to typowe że mięsożercy nienawidzą wege. W odwrotną stronę tak nie działa, nie znam żadnego wege który atakowałby mięsożerców.

Co  XDD Jest właśnie odwrotnie XD

Gość gosc

ogromny spadek zakupowanych ilosci miesa, koncerny miese w Polsce chca aby kazdy czlowiek jadl okolo 25 kg miesa rocznie wiecej, nie dziekuje jem tylko SLADOWE ilosci miesa od kilkunastu lat, znam coraz wiecej wegetarian, albo ludzi ograniczajacyh mieso jedzacych je 2-3 razy w miesiacu. to jest nowy standard.

no, jeśli wychodzimy z założenia, że zwierzęta, a najlepiej  - cały świat jest tylko po to, żeby służył człowiekowi, to ja nie mam więcej pytań, ograniczona istoto (autorko)

Gość Bydlę Przeklęte

Trzeba być przygłupem/katolikiem żeby twierdzić, że zwierzęta są po to żeby służyć ludziom. Takich ludzi należy zmuszać do wolontariatu dla bezdomnych zwierząt bo żadnego pożytku dla świata z nich nie ma, a wręcz przeciwnie.