Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oceńcie moje wydatki, czy jestem rozrzutna?

Polecane posty

Gość gość

mieszkanie : 500zł prąd: 40 zl internet + tv : 70 zł telefon: 10 zł 620 zł na samo mieszkanie i rachunki miesięcznie teraz jedzenie : 300zl miesięcznie to już 920 bilet 100zł ciuchy: 100zl 1120 zł miesięcznie wydaje :O to dużo?

Gość prawictwo pospolite 152
za prąd mało placisz u mnie 300 zł na prąd na jedzenie placisz katastrofalnie mało u mnie na jedzenie idzie 3 tys zł miesięcznie tylko że jest 5 osób a nie jedna wiec jakby to podzielic na 5 osób to wychodzi coś koło 800 zł na osobę

Gość gość
3000 podzielić przez 5 to faktycznie jest 800... :D chyba 600 debilu

no racja 600 .. ale i tak 600 to duzo wiecej niz 300 300 to bieda żarcie dla psa

Gość gość
Założyłam tutaj taki sam temat. Tego nie widziałam. My na same jedzenie, ubrania , różne wyjścia wydaliśmy 2200 za dwie osoby. Plus jeszcze do tego trzeba doliczyć opłatę za mieszkanie oraz paliwo. Na jedzenie wydajemy niewiele bo gotuję codziennie oraz nie jemy półproduktów, nie pijemy napoi oraz nie jemy słodyczy.

Gość gość
Prawictwo z kim mieszkasz? wrzuc zdjecie typowego posiłku, mi naprawdę nie brakuje, jem co lubię, fakt może po restauracjach nie chodzę, ale nie głoduję

no to duza roznica 2200 na jedzenie czyli 1100 na osobę u mnie 600 ,zl na osobę a u panny 300 zl na osobę wiec ona pewnie kupuje jakies g****o z biedronki , parówki z biedronki hehe u mnie jedzenie wydajemy skromnie , ale nie jemy żarcia najnizszej jakosci jak dla psa skoro wy wydajecie 1100 to pewnie dobrze jecie

u mnie zawsze było na jedzenie 600 zł na osobę od przynajmniej 10 lat tyle wydajemy , nic sie nie zmienia

Gość gość
Ale my 2 tys. na jedzenie nie wydaliśmy. Nie wiem dokładnie ile ale będzie to jakieś 700-800 zł . Reszta jakieś ciuchy , kosmetyki, wyjścia do miasta czy też korki z angielskiego. Wydajemy tak mało bo mam dnę moczanową oraz mięso jem 2-3 razy w tygodniu po 50-100 g max.Reszta kasze, warzywa, owoce.

a przepraszam ty te 2200 liczysz na jedzenie +_ ubrania , a nie samo jedzenie niedoczytałem wiec tak dobrze nie jescie hehe myslałem wczesiej ze to tylko samo jedzenie 1100 zł na osobę

sorka ze jestem nierozgraniety i myśle o czymś innym niz o tym temacie , dlatego gafy tu popełniam

Gość gość
Wiesz co ja jakbym chciała to bym tyle nie przejadła :D Nie mogę w dnie moczanowej jeść takich drogich produktów jak na przykład kawior, owoce morza, ryby ( oprócz taniej flądry), czekolady, słodyczy. Niczego puszkowanego. Mięsa oprócz piersi kurczaka.

Gość bądź moją żoną
autorko, zostań moją żoną, podaj kontakt

Gość gość
Ja mam 3 dzien mielone .....ufffff :-) :-)

Gość gość
Sciagles z neta te zupe prawik :-)

mielone tez jemy , ale nie przez 3 dni .. cały czas cos innego rybe tylko 2 razy w tygodniu , mielone też zdarzy sie zjesc raz w tygodniu cały czas cos innego spożywamy raz są nalesniki z serem

Sciagles z neta te zupe prawik tak, ale moja zupa wygląda dokladnie tak samo jak ta z neta , niczym sie praktycznie nie rózni .. przeciez nie będe robił zdjecia mojej żywnosci ..

Gość gość
Za dużo jecie tego mięsa i ryb. Jeśli chcecie odżywiać się zdrowo powinniście jeść ryby i mięso 2, max 3 razy w tygodniu ( gotowane, pieczone, żadnych wędlin ze sklepu) . Reszta dni wegetariańska ;)

Gość gość
Jem mielone 3 dzien bo ktos nasmazyl cala patelnie i pojechal , mnie zostawiajac z tym daniem ....chyba nie wypier...tego:-)

no jem w ten sposób przykladowo obiad surówka ziemniaki ryba pstrąg nastepnego dnia obiad - surówka , ziemniaki , mielone kolejny dzień - sama zupa jarzynowa tak jak wkleilem na zdjeciu bez drugiego dania dalej - na przkyklad - nalesniki z bialym serem i dzemem a na sniadanie ? roznie .. chleb z bialym serem albo rybą wędzoną makrelą czy tez chleb z szynką czesto też płatki owsiane górskie na wodzie - nie lubie mleka dlatego jem platki na wodzie

Gość gość
bądź moją żoną 2016.01.30 autorko, zostań moją żoną, podaj kontakt czemu chciałbyś taką żonę?