Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fink6

Lendon

Polecane posty

Gość fink6

Cześć, brał ktoś u nich ostatnio pożyczkę? Potrzebuję trochę większej sumy pieniędzy dość szybko, a widziałam, że można wziąć teraz u nich 1500 zł na pierwszy raz, akurat jeszcze nie brałam żadnej takiej chwilówki. Zastanawia mnie jak wyglądają warunki w przypadku takiej kwoty. Jest jakieś oprocentowanie, czy to rzeczywiście wychodzi bez opłat???

Gość gość
tak jak było przy wcześniejszej kwocie wszytsko, po prostu powiększono kwotę, widać ludzie mają większe potrzeby ;PP nie ma oprocentowań przy pierwszej pożyczce, to już zwyczajowe w takich firmach. pewnie mają więcej szczegółów na stronie, a jak nie to zawsze można zapytać mailem, czy telefonicznie

Gość Dorrkis
gdzie? w Lendonie? o no to w sumie dobrze, widać że sprawdzona firma i że się opłaca. to dobrze, zawsze bałam się brać pożyczki w takich firmach a jak widać niepotrzebnie.

Gość gość
ja brałam te 1500 u nich za pierwszym razem bez kosztów i rzeczywiście można polecić. sama wiedziałam, że za dwa tygodnie bedzie kasa i będę miała z czego oddać. szybko i sprawnei idzie załatwienie formalności - to mnie najbardziej ucieszyło

Gość Lisica3121
Ogólnie to raczej wszystkim przyzwalają na pożyczki, przynajmniej ja nie miałam z tym problemu. Wzięłam pierwszą pożyczkę na 2 tys złotych i spłacało się bardzo lekko. Ogólnie polecam, bo w Lendon mają dobre warunki.

Gość Bartencjusz44
Faktycznie dali radę, bo z nimi pozbyłem się komornika i skończyłem remont pokoju. Osobiście nie lubię pożyczać bo to nalicza wysokie procenty ale u nich pożyczka była darmowa. Wniosek składałem tutaj https://www.lendon.pl/

Gość Serifa
no faktycznie, Lendon jest dobry, i szybko przesyła kase - to sie czasem na prawde liczy!

Gość Cukierniczka123
wg mnie bardzo atrakcyjne warunki dla nowego klienta i jak i tego stałego . Bardzo prosta forma pożyczania poprzez złożenie wniosku , Pierwsza pożyczkę mozna uzyskać do 2500 zł na okres 45 dni

Gość ArtDeco88
Lendon był drugą firma pozyczkową z której miałam okazję korzystać . Podobało mi się tu : ,ze pierwsza pozyczka rzeczywiście jest za darmo, a nie z jakimiś ukrytymi opłatami. Długi okres spłaty bo aż 45 dni . W razie gdyby się okazało ze będzie problem ze spłata w terminie zawsze można skorzystać z refinansowania ;)

Gość Elizza55
no ja uważam że Lendon jest bardzo dobrym wyborem - wszystko jest na czas, wyjaśnione i pożyczka bardzo komfortowa. polecam!

Gość Limmka
zdecydowanie - jedna z lepszych pożyczek na rynku moim zdaniem! uważam że spokojnie można brać i się nie bać! wszystko jest jak najbardziej w porządku!

Gość Elimka55
Tak, firma jest rzetelna i na prawdę szybko przesyła pieniądze. Myślę ze warto brać u nich pożyczki

Gość Nurra
Tak, także jestem zadowolona z Lendona. ?Na rynku pożyczkowym jest to jedna z lepszych i szybciej działających firm! polecam

Gość Durri
ja także z nich jestem zadowolona - pożyczka zawsze na czas i bez problemu! to jest wielki ich plus!

Gość Sollo
no rzetelna jest to firma, i bez problemu udziela pozyczek! wszystko można spokojnie załatwić online - to jest wygoda!

Gość Gezzel
ja jestem bardzo zadowolona z Lendona - takze z ich usług korzystałam i bardzo mi podpasowała! szczerze mówiąc firma jest sprawdzona!

Gość esses
ja także jestem z tej firmy zadowolona i nie mam co narzekać! jest bardzo w porzadku!

Gość kuczkaa
Lendon bardzo ok! polecam bo warto. pozyczka pewna i bezproblemowa!

Gość Romsa
Jestem zadowolona z Lendona – szybko, wygodnie i można załatwić wszystko on line!

Gość Seśka
Zawsze byłam sceptycznie nastawiona do pożyczek poza bankowych ale w końcu stało się, że musiałam wziąć. I trafiłam do Lendona – nie żałuję bo wygodny czas spłaty i dobre warunki zachęciły mnie i przekonały ze to nie jest nic strasznego