Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niedokończony rozdział

Tęsknota....?? ( za byłym)

Polecane posty

Witam, chciałabym opowiedzieć wam , poradzić się, wyżalić.... Sama już nie wiem... od 7 lat tesknie... tęsknie za pierwszą miłością. Wiem że to głupie ale czuje ze nie mogę zamknąc tego rozdziału w swoim życiu. Byliśmy młodzi - ledwo po 16 lat - wszystko się tak głupio skończyło. Ja pod wpływem środowiska zostawiłam go. On nie mogąc sie z tym uporać zaczął ćpać. ... Od tamtego czasu cały czas o nim myślę. Z jednej strony mam wyrzuty sumienia ze przeze mnie wpadł w bagno z drugiej gdy tylko o nim pomyśle mam motyle w brzuchu. Często mi się śni. Czuje że powinnam z nim porozmawiac, wyjaśnic, zakończyć to wszystko tak jak on na to zasługuje. Niestety od temtego czasu nie mam z nim kontaktu. Czasami mam ochotę popytac znajomych, dowiedzieć się co u niego, porozmawiać ale nie mam odwagi.... Mam męża którego kocham, syna ale wciąż to on jest w moich myślach. Przy mężu nigdy nie miałam tego uczucia adrenaliny, zaskoczenia tego... tego wszystkiego co przeżyłam właśnie z NIM. Chyba jednak potrzebuje porady. Co mam robić ? Odnaleśc go by w końcu zamknąć ten rozdział czy trwać w rozdarciu do końca ...

Gość gość
Jesteś chora? Współczuje Twojemu mężowi. Tragedia.