Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Elfka09

Chłopak nocuje u przyjaciółki

Polecane posty

Mój chłopak poszedł dziś do koleżanki na urodziny (ja nie poszłam ponieważ, nie mogłam). Są tam też jego przyjaciele ze szkoły, nie dawno się dowiedziałam, że będzie spał u swojej przyjaciółki. Jeszcze do tego wszystkiego telefon prawdopodobnie mu padł, a ja się denerwuję.

Gość gość
Ładowarka do iPhone'a nie jest nie wiadomo jaka wielka :D

Gość gość
ale wy dziewczyny jestescie glupie. az nie wiem czy wam współczuć że tak wszystko łykacie. Gdyby cie kochał to grzecznie by wrócił a nie jakieś nocowanie u innej dziewczyny. I ten tekst z rozładowaną baterią, jakoś przy normalnej imprezie telefony nigdy nie padają a gdy chodzi o płeć przeciwną to nagle ojej rozładowała się bateria. Idź spać, on się pewnie teraz bardzo dobrze bawi to nie masz się o co martwić. Takiego sobie wybrałaś.

Gość gość
nie wiadomo jak tam jest. może być i tak i tak. ale oczywiście już lamusy z kafe napisały romans. bez pozdr

Gość gość
pytanie czy twój chłopak to roochacz czy porządny mężczyzna. roochacz pewnie zdradzi a porządny mężczyzna nie. Znas zjego przeszłość?

Gość gość
Najlepsze jest z tym telefonem... Dziewczyno, NIE WIERZ W to. Bedziesz plakac gorzkimi lzami jesli juz tego nie robisz? [ zastanawiam sie czemu dziewczyny tak sie nie szanuja, bo nie stawianie mezczyznom zadnych wymagan to tez brak szacunku. Boisz sie,ze pojdzie bo bedzie sie czul ograniczany? A niech idzie...jesli woli byc gdziekolwiek byle nie z Toba to niech idzie...Kochajacy mezczyzna wolalby pojsc z Toba, a jesli bez Ciebie to zrobilby wszystko zeby sie z Toba skontaktowac, nie pozwolilby Ci sie martwic. mogl zadzwonic od kogos innego, prawda? Moj narzeczony mial identyczna sytuacje do Twojego chlopaka i chociaz mogl to nigdzie nie zostsal. Polecial tylko zlozyc zyczenia, zostawil prezent i posiedzial chwile i wrocil do mnie... nie zabranialam mu, to byla jego decyzja. A nocleg? Ile Wy macie lat?

Gość gość
pewnie z 16-20 mają lat, dojrzała kobieta pogoniłaby takiego chama a nie zastanawiała sie jeszcze