Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łamagaagagagagagag

Wredne współlokatorki

Polecane posty

Gość łamagaagagagagagag

mieszkam z 3 dziewczynami , najgorsza jest ta z ktora mam pokoj w nocy kiedy mysli ze nie spie nagrywa o mnie jakies przyglupie filmiki z kotami , nie wiem co mam zrobic ... jeszcze inna zbila mi moja ULUBONA MISKE ... gdy leze samotnie w lozku i rozmawiam z moim chlopakiem do ktorewgo w zasadzie nic nie czuje i planuje to zakonczyc i opowiadam mu co one mi robia a on ich broni i mowi ze to moija wina bo spedzil ze mna weekend nad jeziorem i ponoc bylo c*****o bo niesprztam ki pierdze w lozko . A to nie prawda bo tylko ja przestrzegalam grafiku a one mialy go w d***e chociaz to one go wymyslily dlatego uwazam ze musze uprzykrzyc im jakos zycie tylko nien wiem jak narazie zachowuje sie glosno, tupam , tzraskam drzwiami i gdy sie myje o 23 to puszam glosno muzyke , podjadam im maslo i dzem . brak mi innych pomyslo dlatego licze na was nie wiem co jeszcze mam zrobic zeby daly mi swiety spokoj , pozdrawiam A.

Gość gość
Jak tak cie nagrywa, to wstań i jebnij jej telefonem o ściane. Proste?

Gość łamagaagagagagagag
Na razie nie mam mozliwosci zmiany mieszkania... :(

Gość łamagaagagagagagag
POMOCY!!! Moja wspollokatorka zaraz wroci z imprezy i bedzie chciala ogladac horror ;s a ja sie strasznie boje choc wstydze sie powedziec bo wyjde na boi d**e... Co zrobic? nawet jak nie bede patrzyla to bede sie bala :( Nie chce zyc... wszystko sie sypie mi w zyciu... z radosnej nastolatki wkroczylam w zycie belne problemow i zmartwien...Tesknie za domem ale moge wrocic bo zawiode rodzicow..

Gość Michalel_Jordan23
Kurcze.. ciezko mi Tobie doradzic ale moze porozmawiaj z nimi szczerze a moze akurat rozwiaza sie Twoje problemy. A co do horroru to polecam sluchawki ;)

Gość fermere
sama nie jestes spoko wiec czego oczekujesz???? heh a rozumiem ze studiujesz? mozna wiedziec co? moze zatrac sie w nauce, jestes na studiach tutaj poznasz wielu ludzi, spedzaj z nimi czas i skup sie na pozytywnych rzeczach

Gość bezsmutow
Masakra ;p skoro nic nie czujesz do chlopaka to czemu z nim jestes? zmien to, masz za duzo zlej energii w okol siebie, chlopak, wspolokatorki ;/

Gość ania123kotek
chlopak powiedzial ze bylo c*****o? jak by mi tak powiedzial too by nie byl juz moim chlopakiem! masakra z toba dziewczyno no ale chlopa to nie wezmiesz pod pantofla jak takie zalosne teksty ma... pzdr anka

Gość hehehehhahaha
"zachowuje sie glosno, tupam , tzraskam drzwiami i gdy sie myje o 23 to puszam glosno muzyke , podjadam im maslo i dzem" XDDDDDDDDDD LOL podjadasz maselko? i tuptasz tuptusiu maly? swirek z cb ps. bekaxd

Gość gość
naucz sie pisac, bo czytac sie tego nie da

Gość gość
Moja wspollokatorka zaraz wroci z imprezy i bedzie chciala ogladac horror x jaki horror? oko na tvp2 o 3:20? :D:D:D

Gość łamagaagagagagagag
Studiuje filozofie i nie powiem, jest ciezko ale w mieszkaniu jeszcze ciezej... Slysze jak one sie ze mnie nabijaja ;/ Czasami jestem wsciekla jak pies i mam ochote cos rozwalic!!!!!!

Gość gość
jak jestes peezda i sie dajesz to sie nabijaja. Nast razem wylez z pokoju i powiedz im w ryje, ze maja ci powiedziec to sie razem posmiejecie

Gość łamagaagagagagagag
na laptopie bedzie ogladala, gadala o tym caly dzien, a wiem ze to Omen wiec bedzie mega straszne a one chyba wiedza ze sie boje i dadza glosno

Gość łamagaagagagagagag
Aha..super, weszlam tutaj i napisalam pierwszy raz liczac na wsparcie a dostaje pojazd???? DZIEKI

Gość łamagaagagagagagag
juz wrocila moja wspollokarorka i odpala lapka... wiec super, ja udaje ze spie i mam nadzieje ze nie ogarnie ze ja udaje i troche czuje sie zle jak donosiciel bo wcale nie sa takie zle one, czasmi jest ok.

Gość gość
Dodaj im domestosa do żelu pod prysznic, proszek na rozwolnienie i na wszy do żarcia, jak będziesz sie wyprowadzać to przed wyjściem dodaj kremu do depilacji do szamponu i żelu

Gość gość
Studiuje filozofie i nie powiem, jest ciężko" hłe hłe, to musi być prowo.

Gość gość
Nie ma to jak w niedziele rano posmiac sie z prova, szkoda ze kiepskiego. Ale to bylo dobre : "podjadam im maslo i dzem" - jeblam ze smiechu :-)

Gość łamagaagagagagagag
hej! jakos dalam rade ;p to nie provo ;s Strasznie chrapala. Dzisiaj dodalam nowe profilowe na fejsie i kazda z nich polubila co to znaczy???? za oknem piekne slonce... chyba sie przejde na spacer, glowa mi peka

Gość łamagaagagagagagag
z tym domestosem to troche przesada:P haha ale skoro one dla mnie sa szmatami to sie zastanowie

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Moze widza ze jestes glupia i maja beke z Cb

Gość gość
Nie musisz domestosa, ale np. dodaj barwnika do szamponu

Gość gość
ale najlepsze jest to ze nie dodam im do szamponu bo uzywaja mojego ;s

Gość gość
Zabierz szampon do swojego pokoju, i zamknij w szafce na klucz lol

Gość gość
Dodaj karaluchów do masła