Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja matka jest ładniejsza ode mnie

Polecane posty

Gość gość

Wrrr :/ jestem zła, bo ona mimo swojego podeszłego wieku wciąż ma powodzenie i to tylko u przystojnych, fajnych facetow .wygląda jak typowa kobieta, niska z ładna figurka,dużym biustem, twarz laleczki. Zawsze elegancka i zadbana. To trochę ponizajace. Idziemy gdzieś a 90% facetow Ja zaczepia i przygląda się . Ja zaś czuję się jak kopciuch. Niestety przypominam mojego tatę... nie jest źle bo ma ładna twarz ale ja jestem jego kopia, czyli mam męskie rysy, krótkie nogi po nim, w dodatku lysieje . Zaraz się załamie... :( mam 23lata a czuje się jak babcia a nie laska. Nawet jej facetpół żartem pół serio powiedział że jest ładniejsza ode mnie Jak tu nie mieć kompleksów? Co ja mowie.. kompleksy to mialam kiedyś. Teraz to chyba mam fobie społeczna.

Gość gość
Straszne :D

Gość gość
Oj tam. Zapóść wąsy i brodę to będziesz całkowicie wyglądać jak twój ojciec, który ma ładne rysy.

Gość gość
zawsze lepsze wąsy i broda niż kał zamiast mózgu :D

Gość gość
Straszne, zwłaszcza jak od malenkosci musztrowala mnie, wygląd stawiała na 1 miejscu. Ja już w wieku 3 lat miałam na nogach jej szpilki (widziałam na zdjeciu)... Ciągle jakieś kokardki w glowie, ułożona fryzura, bransoletki, sukieneczki, kolorowy błyszczyk na usta ...

Gość gość
Bandziorek jest wolny z serialu chłopaki do wzięcia :)

Gość gość
A która z was ma bardziej rozwinięty mózg?

Gość gość
Przykre aleco zrobisz moze dobry stylista fryzurs ubrania fitnes

Gość gość
Ten upośledzony Jaruś też wolny ale uważaj bo jego mama jest wymagająca :D

Gość gość
najśmieszniejsze w tym jest to, że piszesz o wieku matce "podeszły" :D domniemywam, że matka ma około 50-tki baby to jednak próżne są, a niektóre ponad miarę

Gość gość
To spoleczenstwo wymaga od kobiety aby dobrze wygladala

Gość gość
Masz facets?

Gość gość
Bez przesady, aż tak brzydka nie jestem ale w porównaniu z matka wypadam słabo

Gość gość
Ona jest ładna dlatego, że zimno konserwuje. Musiała zjeść dużo śniegu, że taką bałwanicę urodziła.

Gość gość
Nie przezywaj jej biedna ma problem i chciała się wyżalić. Współczuję Ci jest dużo fajnych mało wymagających chłopaków. Problem w tym że ciężko trafić na takiego.

Gość gość
Zawsze tak jest ze jest ktoś ładniejszy albo brzydszy od nas i nie ma znaczenia że to matka babcia ciotka wujek czy siostra. Takie jest życie.

Gość gość
Niski wzrost to atrakcyjna cecha? Nie sadze :D

Gość gość
Po co się, dziewczyno, katujesz takim myśleniem. Założę się, że nie do końca o wygląd tu chodzi. Dobry psycholog by to rozkminił, ja jestem za cienka. Póki co daj sobie dużo miłości, przytul siebie, zadbaj jak tylko możesz, alleluja i do przodu. Ja też cię przytulam. I żeby nie było - pisze to kobieta, która jest w wieku twojej matki i też brzydsza od niej (ale za to 167cm wzrostu) i też miewałam do dwudziestki swoje kompleksy. A potem je olałam.

Gość gość
Matka ci funduje kompleksy

Gość gość
I dodam jeszcze, że nie jestem w podeszłym wieku i wypraszam sobie;)

Gość gość
Słuchaj mam identycznie. Tez przypominam ojca, jestem wysoka, szczupła ale bez typowo kobiecej figury, a moja mama to klepsydra z dużym biustem, blond włosami i piękna twarzą. Nawet moi faceci kiedyś slinili się na jej widok. Na szczęście poznałam męża :)

Gość gość
Tez jestem podobna do ojca i mam troche meska twarz, szczegolnie nos i szczeke :o a moja mama w mlodosci byla skonczona pieknoscia, teraz wiadomo ze nie wyglada juz jak kiedys, ale faceci i tak za nia lataja. ojciec i brat tez przystojni a ja jestem najbrzydsza w rodzinie :o

Gość gość
mojej bylej matka tez byla ladniejsza od niej... tylko one obie sa wysokie, maja wielkie oczy, duze usta, duze piersi, talie, duzy tylek.. tylko matka ma twarz pieknej kobiety, a corka ma troche szczeke jakby po tacie.. dlatego z nia zerwalem, wszyscy widzieli ze lece na jej matke, nie moglem tego powstrzymac. tzn nigdy nie robilem nic, ale to bylo widac po spojrzeniu... chwil sie zamyslilem i juz wzrok zawieszony na matce, stary i moja sie dziwnie patrzyli. chore sytuacje byly non stop.

Gość gość
Hej, moze chcialabys o tym pogadac? Przygotowuje wlasnie program telewizyjny na temat dziewczyn, ktore maja takie myslenie o swoich mamach. Odezwij sie na k.ciesla@tvn.pl :)

Gość gość
moja też jest ładniejsza i zawsze dumna byłam z jej urody :) od początku wiedziałam,że mam najładniejszą mamę :) i tak sie ciesze,że oddała mi choć część swojej urody i dzięki temu jestem w miare ładna szkoda tylko,że cycków nie mam po niej tylko po babc***ewnie bo babcia miała małe a mama ma duże ale i tak nie mam na co narzekać