Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale w Polsce dużo rasistów i zacofańców, zwłaszcza katolicy

Polecane posty

Gość gość

-Polacy nie mają za grosz empatii. Biedne ofiary wojny uciekają ze swojego kraju szukając ratunku przed śmiercią a Polaczki co? Że uchodźcy są źli i że ich nie przyjmiemy. Powinniście się wstydzić. -Obawa przed Islamem jest nieuzasadniona. Islam z natury jest religią pokoju, która (co jest faktem) wyrządziła 1000 razy mniej zła niż chrześcijanizm, a to właśnie katolicy najbardziej krytykują uchodźców. -W Polsce nie lubi się czarnoskórych ludzi, mimo szeregu badań, że są oni statystycznie inteligentniejsi od białych. Mało tego, niemal każdy czarnoskóry mężczyzna jest fizycznym ideałem faceta: wysoki, symetryczna, ładna buzia i wielki penis, nie to co Polscy faceci (pewnie dlatego ich nienawidzą z zazdrości) -Polacy nie rozumieją, że mniejszości seksualne tworzą normalni ludzie a ich preferencje są całkowicie naturalne. Homoseksualiści powinni mieć możliwość zawierania związków małżeńskich i adopcji dzieci. Dlaczego Polska jest tak zaściankowa? -Polska powinna przestać być rajem podatkowym i realnie zacząć pomagać biednym i słabszym. Podatek progresywny i śmiało powiem, że od 250 000 próg powinien wynosić 95%. Nikt nie daje społeczeństwo wartości równej astronomicznym zarobkom co to niektórzy posiadają. Mieszkania socjalne powinno się budować hurtem, zasiłki i pensje minimalną podnieść o co najmniej 300%. Szkoda mi was Polaczki, taki zacofany, zaściankowy naród, cała europa się z was śmieje :(

Gość gość
a niech się śmieje cała Europa my będziemy się śmiać później z niemieckiego kalifatu

Gość gość
do autorki - kolejny post intelektualistki po lobotomii, ty kretynko chyba miałaś podwójną lobotomie i teraz zostało ci wodogłowie ;) A tak na marginesie póki kojarzxysz proste fakty - dlaczego nie poszwyrasz się wreszcie do swojego kraju? Wiem, wiem tu dostajesz dużą kase na urzędzie z naszych pieniędzy a w swoim kraju musialabyć jeździć mopem po toalecie publicznej. Dobra rada - zabierz się za nauke prostej arytmetyki, dodawanie, odejmowanie i tabliczka mnożenia ci wystarczy do Tesco czy Aldiego W swoim kraju oczywiście :)