Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spółdzielnia mieszkaniowa i prblem pomocy.

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie miałam do zapłaty za czynsz za miesiąc listopad i grudzień ponieważ pieniądze miałam dopiero po 10 stycznia uregulowalam 11 tego . A 26.01 przysłali mi ze mam niedoplate w wysokości 900za ten właśnie czynsz . Mam potwierdzenie wpłaty . Wszystko się zgadza numer konta i dane m mam się udać z tym do księgowości w Sm? Czy to może być błąd ze strony spółdzielni ?

Gość gość
Zależy jaka spółdzielnia-na pewno musisz się zgłosić. Ja załatwiam wszelkie sprawy telefonicznie, ale wiem że niektóre wymagają przyjścia. Na pewno wcześniej szykowali pisma do mieszkańców i nie zaksięgowali jeszcze Twojej wpłaty. Skoro masz potwierdzenie zapłaty to nie masz się czym martwić. Zgłoś im tylko, że dokonałaś wpłaty, po co masz być na "czarnej liście".

Gość gość
Zauważ już teraz za styczeń powinnaś zapłacić, więc znowu może się saldo nie zgadzać.

Gość gość
No tak ale dostałam rozliczenie za 2015 i tam jest ze niedoplate za grudzień i listopad. A za ten miesiąc mam czas do jutra. Wiec to na pewno nie to . Możliwe ze szykował szybciej . Ale na moje to powinni dostać 15 mija wpłatę najpóźniej . To co szykowali sobie dwa tygodnie szybciej ? Może tak być? Zmartwilam się ze może na złe konto wyslalam ale nie zgadza się dane i nr mieszkania tez . Nie wiem co jest ale jakbym miała płacić jezzcs raz to bym się chyba powiesiła

Gość gość
Sorry za błędy pisze z telefonu słownikiem.

Gość gość
Poka fote

Gość gość
Spadaj dziadu

Gość gość
wyjepac cie powinni z tego mieszkania skoro czynszu nie płacisz albo go z opóźnieniem po trochę płacisz. pod most dziadowo!

Gość gość
Idź do spółdzielni i wyjaśnij osobiście.

Gość gość
czemu osobiscie w kasie nie placisz?