Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Multisport Karta

Polecane posty

Gość gość

witam wszystkich. czy jest ktos tutaj, kto ma do odstąpienia w/w karte Multisport (Warszawa na 2016 rok)

Gość gość
A Multisport nie jest czasem kartą imienną? Kup sobie własną, albo powiedz swojemu pracodawcy, aby kupił dla swoich pracowników.

Gość gość
, czasem mozna wykupic dla osoby towarzyszacej i o to mi chodzi (byloby na moje dane). nie w kazdej firmie jest ten program

Gość gość
To nie pytaj o odstąpienie, tylko o to, czy ktoś ci wykupi w swoim zakładzie pracy. Po drugie można pracodawcy zasugerować takie coś. U mnie tego nie było. Ale, że ktoś przyniósł ulotkę i większość pracowników się podpisała (duża firma) pod wnioskiem, to mamy karty. Mieliśmy multisport, teraz mamy ok system. Osobiście nie załatwiałabym karty komuś spoza najbliższej rodziny, czyli mąż i dzieci, ewentualnie rodzice. A wiesz dlaczego? Bo koszty są większe dla osoby towarzyszącej (nie 40parę zł, a 80) i ściągają te koszty z mojej wypłaty, a ty wcale nie musisz mi tego oddać. I mogę się tak z tobą bujać przez 4-5 miesięcy.

Gość gość
Masz tutaj linka do ok system https://www.oksystem.pl/oferta/prywatny Zadzwoń sobie i zapytaj się jak jest z kartą na osobę prywatną i dowiedz się jakie są koszty karty prywatnej. Mówię ci, nikt ci nie załatwi karty w swoim zakładzie pracy.

Gość gość
nie spinaj sie tak. 1 - odstąpić może mieć rózne znaczenie /wyjaśnilam o co mi chodzi/. 2 - to ze jest u ciebie nie znaczy,że będzie u mnie - proste. po trzecie - nie pytam osób ktore nie są zainteresowane (jak ty :)) i ostatnie - dlazcego zakladasz, ze nie bede placic - nie znasz mnie. i po twojej wypowiedzi to ja bym sie nie chciala 'bujac' z tobą :)) ehh, za bardzo cie niedziela stresuje, hmm ? ;))

Gość gość
@14:37 dzięki. i to jest wlasnie rzeczowa odpowiedz. pozdrawiam i dzieki raz jeszcze :)