Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bebiko opinie.

Polecane posty

Gość gość

Chciałam trochę ostrzec przed tym mlekiem. Mialam ciecie polozne ciagle dokarmialy syna, on natomiast ciagle po nim plakal. Gdy wyszlam ze szpitala do domu w koncu moglam karmic piersia, bo nikt nie faszerowal syna tym syfem. Przestal plakac. Gdy skonczylam karmic podalam bebilon tez bylo wszystko okej. Teraz po roku daje znow bebiko i aktualnie juz sobie z nim radzi. Na poczatku jednak sie nie sprawdzalo. Nie polecam tego mleka jako mleka poczatkowego jesli matka nie moze karmic.

Gość gość
też nie polecam, mały ciągle płakał, miał kolkę oraz skazę białkową po nim

Gość gość
U mnie to samo kołka,skaza,beznadzieja w dodatku szkodzi dziecku! A cena hmmm! Nic nie warte!

Gość gość
u nas mała była karmiona piersią tylko 3 dni, na zmiane z bebiko, potem juz tylko mm, obecnie ma 3msc, ładnie przybiera na wadze, chętnie je pije, skazy nie miała

Gość gość
To zależy od dziecka. Nam Bebiko towarzyszy od trzeciego miesiąca i problemów żadnych nie było.

Gość gość
Bebiko ma najgorszy i najsłabszy skład. To najtańsze mleko i nic nie warte.

Gość gość
Sama jesteś nic nie warta! Leć i kupuj najdroższe może drobinki złota tam znajdziesz! Śmiech na sali! Bebiko jest bardzo dobre,nasza pediatra poleca,bo zawiera witaminy,ma dobry sklad. W czym lepsze jest inne mleko? Po co przepłacać jak nie widać różnicy! Najtaniej to podać mleko krowie z kartonika a Bebiko za darmo nie jest, moje dziecko pije i ma się bardzo dobrze! Co dziecko to inne przeboje więc nie oceniaj.przy pierwszym dziecku też mówiłam że blee itd a życie zaskakuje

Gość gość
bebiko ma bardzo dobry skła i tego samego producenta co bebilon :)

Gość gość
To stare bebiko było super mala je uwielbiała a po tym nowym z nutriflorem bolał ją brzuszek i wyszła skaza białkowa. Nie wiem po ch*** dodali tego nutriflora!.

Gość gość
Synek wczesniak krotko po bebilonie nenantal przeszedl na bebiko i ni narzekam.Do dwoch lat pił tylko te mleko

Gość gość
A ja prawdę mówiąc sobie chwalę. Z tym że moje dziecko jest na piersi i mleko modyfikowane zaczęłam podawać tylko awaryjnie około 5 miesiąca życia, a wiec to jest trochę inna sytuacja niż dziecko, które pije mleko modyfikowane przez cala dobę. Zaczęłam od Hippa, ale córka niechętnie piła, więc stwierdziłam, że spróbuje to mleko. Teraz córka ma 8 m-cy i dostaje jedną butelkę na noc. Szczerze - uważam, że mleka modyfikowane wszystkie są tyle samo warte. To tylko produkt który ma zastępować mleko matki, a reszta to chwyt reklamowy. Trzeba wybrać takie, które dziecko dobrze toleruje. Nie zawsze droższe oznacza lepsze.

Gość gość
Ja najpierw stosowałam bebilon a potem trochę mnie to pogrążyło finansowo bo puszka kosztuję około 40 zł i zmieniłam na bebiko... bardzo dobrze zostało przyswojone przez syna. Mój lekarz pediatra z http://pediatralublin.com.pl/ stwierdził , że jeżeli dziecko dobrze toleruję nowe mleko możemy mu je podawać.

Gość gość
beznadziejny temat :O co osoba to opinia, co dziecko to inna reakcja. moja córka np. po bebilonie czuła się beznadziejnie - to powinnam zakładać temat o tym autorko? dajcie spokój, komuś się chyba strasznie nudzi...............

Ja kp 2 miesiace. Bebiko daje już prawie 2 miesiące. Żadnych kolek,ładnie przybiera na wadze,nie ma żadnego placzu po karmieniu. Wszystko jest okej. Polecam :)

Gość gość
Ja tez podaje to mleko . Mój pediatra z http://pediatralublin.com.pl/ powiedział mi ze jak dziecko dobrze reaguję na mleko nie można wciskać na siłę mleka drogiego.

Gość gość
Ja podawałam bebiko i też nie służyło córce,miała kolki ...przeszłam na miesiąc na bebiko comfort i poprawiło się,później kupiłam z ciekawości babydream z Rossmana ,jest super skład i tanio ok.15,99zł za 500g

Gość gość
I babydream 1-3 córka piła teraz ma 2latka i je tylko kaszki z mm