Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oszkaa

Tam sie tnie wiec chodz tutaj :)

Polecane posty

Gość gość
ty to oszka jestes p******a przeciez to robota piwosza a ty jeszcze go bronisz :D jak zwykle opluta po raz kolejny i po raz kolejny twierdzi ze to tylko deszcz pada juz zapomnialas jak cie wczoraj gnoił? niesamowite to jest :D idiotka

Gość gość
ona ewidentnie ma słabość do piwosza :classic_cool: smakosz pamietam jak kiedy tylko raz powiedział cos nie pomysli oszki albo jej podpadł i juz była wielka obraza natomiast piwoszowi wolno wszystko a ona sie w tym wręcz lubuje jak ją ciągle wyzywa a ta jeszcze go broni :D rozumie to ktoś? :classic_cool:

Gość gość
tego sie nie da zrozumieć - to miłość ❤️ ona patrzy na piwosza przez różowe okulary dlatego zaślepiona miłością wybacza mu wszystko nawet najgorsze s'k'u'r'w'y's'y'n's't'w'a :classic_cool:

Gość gość
Neptyk ty też powinieneś robić tak jak oszka wybacz piwoszowi a nawet go przeproś :D

Piwosz dla mnie nie istnieje i nie daruje mu wyzwisk juz nie wymyslajcie

Gość gość
wczoraj ci tez pisalem tekst o deszczu i jakos nie powiedzialas ze jest smakosza :classic_cool::D co teraz powiesz? :classic_cool:

Wylogował sie psychol ro teraz na gościu działa wiadomo. Bo kafe to on raczej nie opuszcza gdyż wie o wszystkim zawsze:D Zresztą ty to samo Duposzkaa. Dobrana parka:D🖐️

Gość gość
no i przewidziałem z zegarmistrzowską precyzją co wywoła post oszki :classic_cool: czyli to ze piwosz z radaru "grzesiek" lub radaru "barłoś" przełączy sie na radar "smakosz" i zacznie mu przypisywać niewygodne jemu posty z gościa :D jesteś żałosny alkoholiku :classic_cool:

Gość gość
Jak zwykle zamieszanie na maxa :P

oszkaa dziś x Skoro mnie nie ma to po co wspominasz o piwoszu?:D:D:D Ogarnij se nastolatko tą duposzke w końcu:D🖐️

Gość gość
no ale dobra piwosz zostawie cie w spokoju albowiem moja złota zasada mówi - daj piwoszowi robić swoje nie przeszkadzaj mu a on sie sam skompromituje :classic_cool: idealnie tą drogą podążasz :classic_cool:

Gość gość
cyrkkafe :D

Gość gość
to proponuje operacje na oczy :classic_cool: bo na głowe już za późno :classic_cool:

Gość gość
Mysiasysia dziś Ząb mądrości mnie jeszcze boli i skończył mi się cukier. XX akurat mądrości to u ciebie nie ma i nigdy nie było szmato zaje///bana !! A skończyło ci się w ogóle pewnie jedzenie biedaczko, i chodzisz głodna, a nie tylko cukier wywłoko z****** ! Zdychaj z głodu bękarcie skundlony !

Gość gość
Dobranoc Patrycja :)

Gość gość
Badperła twój poziom to dno totalne :classic_cool: