Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duszyczka_katerrinka

Baki w środkach komunikacji

Polecane posty

Gość duszyczka_katerrinka

Strasznie mnie wkurza, że jestem (nie z własnej woli) narażana na wdychanie piekących bąków w miejscach publicznych! Jechałam ostatnio SKM (najpopularniejszy środek transportu w Trójmieście- pociąg, który jeździ jak tramwaj). W godzinach szczytu zapuszkowany po brzegi. I właśnie wtedy poczułam śmierdzącego bąka! wszyscy udawali, że nie czują i wpatrywali się w okno. W tym momencie jeden student powiedział baardzo głośno do swoich znajomych "ale ktoś ziewnął"! Nie wytrzymałam! Parsknęłam takim śmiechem, że aż się popłakałam!Ale pierdzenie w zatłoczonym pociągu to chamstwo!A dzisiaj spotkała mnie podobna sytuacja w biurze. Może poradzicie mi jak nazwać odmianę biurową? W domu może być PODKOłDERNIK JADOWITY lub BULGOTAN WANIENNY. A w pracy? Będę wdzięczna również za rady, jak zareagować w sytuacji, kiedy ktoś obok się zesmrodzi :)

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
pierd służbowy/ biurowy? :D

Gość gość
dzisiaj w biurze juz kilka razy poczułam :(

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona