Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

neptyk przeczów to wieś w województwie opolskim w powiecie namysłowskim w gminie

Polecane posty

Gość gość

Namysłów na trasie namysłów Oława

czy do przeczowa prowadzi jakaś autostrada ? bo jak wiadomo mamy najlepsze autostrady w europie

Gość gość
Nie nie prowadzi ale jak jedziesz z Namysłowa do Wrocławia nie przez oławe a przez Oleśnice to w Oleśnicy wjeżdżasz na drogę ekspresową S8 ona docelowo ma prowadzić od Białegostoku przez warszawe łódź prowadzi przez Wrocław i sie z autostradą A4 łączy i będzie łączyć z przyszłą drogą ekspresową S5 z Namysłowa do Oleśnicy jest 30 km a do Wrocławia 60

Gość gość
Neptyk odpisałem ci

ok a możesz zaznaczyć na mapce te trase ? zrob fotke i wrzuć mapke z trasą z namysłowa do wrocławia, to wszyscy by sobie mogli zobaczyc te trase

Gość gość
Nie mam teraz czasu na Google maps sobie zobacz lub w nawigacji samochodowej włącz sobie planowanie trasy matka mnie do sklepu wysłała więc nie mam czasu

nie mam czasu sobie sprawdzić bo ojciec mnie do sąsiada wysyła żebym pożyczył cukier bo się skończył

Gość jejej
Jejku sprawdzisz sobie potem

Gość gość
Sprawdź tą trase

Gość gość
Wpisz sobie w Google maps albo w nawigacji na planowanie trasy

próbowałem ale nie znam sie na mapie, nie umiem sobie wyszukać ten trasy. Zaznacz na mapce te trase, zrob fotke i wrzuć mapke z trasą z namysłowa do wrocławia, to wszyscy by sobie mogli zobaczyc te trase

Gość gość
Czytałeś już o Kępnie i Rychtalu?

czytałęm ale nie umiem znaleźć ich na mapie, zaznacz na mapce i zrób zdjęcie żeby każdy widział i każdy bedzie wiedział gdzie znajdują sie te miejscowości

Gość gość
Nie musisz zaznaczyć na mapce daj linka do mapki każdy przecież sobie wyszuka sam

Gość gość
Wpisz sobie na necie droga ekspresowa S8 i wejdź na Wikipedię oraz poczytaj sobie o miastach Oława i Oleśnica

nie każdy, ja nie umiem wyszukać i wiele innych osób też nie umie, zaznacz na mapce, zrób zrób zdjęcie i wrzuć na forum kafeteria żeby każdy wiedział

ide teraz do lasu nazbierać borówek bo mnie mama wysyła, a w tym czasie zaznacz na mapce i zrób zdjęcie żeby każdy wiedział gdzie jest oleśnica i rychtal

Gość gość
Nie umiem zaznaczyć

Gość gość
Oława to miasto powiatowe w województwie dolnośląskim w powiecie oławskim ma mieszkańców dwa razy więcej niż namysłów czyli 32 tysiące mieszkańców i tablice rejestracyjne DOA Oława jest 40 km od miasta namysłów

Gość gość
Oleśnica to miasto powiatowe w województwie dolnośląskim w powiecie oleśnickim ma 37 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne DOL JEST 30 km od NAMYSŁOWA