Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Deredeska

Fajne, nowoczesne meble kt贸re wybra膰?

Polecane posty

Hej, mam pytanie i mam nadziej臋, 偶e mi poradzicie bo ja ju偶 zastanawiam si臋 nad tym od tygodnia i nie mog臋 si臋 zdecydowa膰. Urz膮dzam swoje pierwsze mieszkanko i sprawa kanap doprowadzi艂a mnie do b贸lu g艂owy. No nie mog臋 si臋 zdecydowa膰. B艂agam........ pom贸偶cie! To moje dwa typy: http://adrianafurniture.com/pl/linia-present-day/32-le-mans.html lub http://adrianafurniture.com/pl/linia-scandinavian/50-alamo.html Oba meble maj膮 swoje zalety i mo偶e dlatego tak trudno mi podj膮膰 decyzj臋.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Kariss
Te偶 bym mia艂a dylemat cho膰 jak na m贸j gust to zupe艂nie dwie inne kanapy. M贸wi臋 tu o stylach. Ta pierwsza jest bardziej nowoczesna wi臋c mo偶e popatrz pod tym k膮tem, kt贸re bardziej pasuje do reszty mebli kt贸re masz w domu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Doriseczka
A kolory kanap takie jak na zdj臋ciach? Ta pierwsza kanapa zdecydowanie mniej praktyczna. Wybra艂abym drug膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zefotka
Chcia艂abym aby od takich rzeczy bola艂a mnie g艂owa :P . Mi si臋 bardziej podoba ta pierwsza kanapa. Prosta i ze stylem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Erizza
Dla mnie wygrywa kanapa nr 2. Czyta艂am w opisie 偶e ma zdejmowany pokrowiec no i jest rozk艂adana.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Igwttka
Zr贸b losowanie :) A tak serio to druga sofa fajniejsza te偶 z wygl膮du.No ale to kwestia gustu. Jedni wol膮 bardziej nowoczesne meble a inni mniej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KoralowaAfa
Wydaje mi si臋 偶e druga kanapa jest wygodniejsza. Napisz nam, kt贸r膮 wybra艂a艣 ( o ile ju偶 podj臋艂a艣 decyzj臋).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tisla
Wszystko zale偶y od tego, czego wymagasz. Je艣li wygody to my艣l臋 偶e nr 2 a je艣li kanapa ma g艂贸wnie wygl膮da膰 to nr 2.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Artemida1111
Tisla ma racj臋. Musisz sama podj膮膰 decyzj臋 dostosowuj膮c j膮 do swoich potrzeb. Mi si臋 podobaj膮 obie kanapy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zofija78
Mi si臋 podobaj膮 obie kanapy. S膮 zupe艂nie inne ale ka偶da z nich ma sw贸j urok.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ujmazielona
Widz臋, 偶e lubisz nowoczesne meble. Ja te偶 :)Na twoim miejscu kupi艂abym obie hahaha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Japessa
Wybierz t膮 kanap臋 na kt贸rej Ci wygodniej. Proste. A je艣li na obu podobnie to ju偶 nie wiem co ci doradzi膰. Dla mnie obie s膮 艂adne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Cedzinala
No s膮 to fajne meble i moim zdaniem s膮 w艂a艣nie nowoczesne. Og贸lnie mo偶na je dopasowa膰 do ka偶dego wystroju nawet tego klasycznego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wiosennaolaa
Ja bym raczej wybra艂a t臋 pierwsz膮 kanap臋. Jest bardziej elegancka cho膰 i ta druga wygl膮da ciekawie. Musisz sama zdecydowa膰 je偶eli jeszcze tego nie zrobi艂a艣.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Alibaska
Fajne te kanapy firmy Adriana Furniture. Korzystaj膮c z okazji obejrza艂am ich wi臋cej i ja bym wybra艂a inn膮 ni偶 te dwie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dorara
EEEEEE ja od razu bym wybra艂a kanap臋 nr 2. W艂a艣ciwie to nawet bardziej mi si臋 podoba ni偶 nr 1. No i jest praktyczniejsza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Katisa
Moi te艣ciowie kupili z rok temu naro偶nik Adriana Furniture i sobie go chwal膮. Mieszkaj膮 w blokach wi臋c mebel pe艂ni funkcj臋 tak偶e sypialn膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pinacolada33
Dla mnie zdecydowanie kanapa nr 2. Wygl膮da na bardziej wygodn膮 i jest po prostu fajniejsza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PwrettyAnn
Kanapy s膮 praktyczniejsze i zawsze mo偶e sobie je ustawia膰 jak Ci wygodnie. Wybra艂abym oczywi艣cie 2 kanapy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dankamanka
Zawsze wybieraj takie meble, jakie podobaj膮 Ci si臋 najbardziej. A jako艣膰? No niby jest wa偶na ale wtedy musisz si臋 przygotowa膰 na wi臋kszy wydatek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Szentka
Jestem za kanap膮 rozk艂adan膮. To du偶a wygoda i mo偶liwo艣膰 ulokowania go艣ci na noc ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zaczarowanaania
Obie kanapy s膮 fajne i ci臋偶ko wybra膰 ale ja bym si臋 zdecydowa艂a na pierwsz膮. Nie wiem czemu, po prostu chyba bardziej mi utkwi艂a w pami臋ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kamilazolsztyna
Nr 1!!!! Zdecydowanie jest bardziej przytulna no i praktyczniejsza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Paseczkki
Je艣li szukasz nowoczesnych mebli to mo偶e spodoba Ci si臋 naro偶nik enzo - https://www.promyk-meble.pl/?1219,pl_naroznik-enzo-nowosc-!!! ? Og贸lnie bardzo polecam naro偶niki s膮 super wygodne i praktyczne (i do spania, i do ogl膮dania tv, czy czytania ksi膮偶ki...) :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lajweka
A jakiej firmy mia艂a艣 poprzednio meble, 偶e nie jeste艣 z nich zadowolona? Teraz w prawie ka偶dym sklepie z meblami s膮 te same wzory mebli. Jaka moda tak produkuj膮 i troch臋 to denerwuj膮co bo co do kogo艣 wchodzisz to ta sama komoda, ten sam wazonik czy krzes艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Naszdosz
A jaki masz styl mebli? W sumie to kanapa nr 2 jest bardziej uniwersalna a kanapa nr 1 praktyczna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zdecydowanie pierwszy model bym wyra艂a ta druga jakas dziwna jest. Jak j偶 urz膮dzasz mieszkanko to sp贸jrz na ta stronk臋 mebli do zabudowy s膮 艣wietni http://www.meblegal.com.pl/

Udost臋pnij ten post