Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotkaZmokła

Czy on mnie nie chce?

Polecane posty

Gość stokrotkaZmokła

Mój facet nie chce ze mną uprawiać seksu. Ma dużo pracy, ciągłe nadgodziny, prace w weekendy, ciągłe stresy, poirytowania odbijają się na naszym związku. Narzekał też na mnie jeszcze niedawno - ale wzięłam się za siebie - schudłam, zadbałam o siebie, zaczęłam się lepiej ubierać. I dzisiaj mimo, że zaczęłam się przed nim rozbierać podczas jego rozmowy o niczym(ploty z pracy) z kolegą, zamiast przerwac rozmowe, albo skrocic ją jak najbardziej - nic nie zrobil. wiec sie ubralam i zrobilam herbatke :( Czy on mnie nie chce?

Gość gość
Szukam ładnej lub brzydkiej dziewczyny do stałego związku. Umowa na czas nieokreślony. Może mieć rozstępy, odstępy i grzybice pochwy. Nie jestem pracoholikiem i jestem kochaniutki.

Gość gość
nie chce, pogódź się z tym, związek z litości ! chcesz tego ?

Gość stokrotkaZmokla
Dlaczego z litości?

Gość gość
wiej od niego bo to nie jest normalne aby facetowi się rochać nie chciało, szkoda zachodu dla takiego dupka, mógłby ci chociaż cipke wylizać, a on nic i udaje zapracowanego, chyba lubi panów

Gość gość
Oj tam, pierwsze podejście nieudane. Jutro spróbuj znowu. Kuś, przytulaj się. Nawet najbardziej zmęczony facet w końcu zmięknie.