Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

za bardzo rozpieszczam mojego mężczyznę?

Polecane posty

Gość gość

witam wszystkich. z moim ukochanym jestem od 5 lat. Dużo moich znajomych, a najbardziej siostry uważają, że za bardzo rozpieszczam mojego ukochanego. Sam zaintetesowany mówi na mnie przylepka :) uwielbiam go przytulać, całować, ot bez okazji wręczyć upominek, ugotować coś pysznego :) ostatnio na zjeździe rodzinnym , moje 2 siostry, mężatki nie mogly patrzeć na to jak się przytulamy. Naprawdę nie rozumiem, kochamy się, trzymamy się za ręce, co w tym dziwnego :( wzięły mnie na stronę i rzucały pseudo mądrościami o tym że daje sobą pomiatać, jestem dziwką, kuchtą. no szczęka mi opadła. opierdzieliłam i jedną i drugą. czy ja naprawde rozpieszczam mojego ukochanego? czy to z bliskimi jest coś nie tak?

Gość gość
ZDYCHAJ

Gość gość
Z jakiej racji nazwały Cię dziwką? Gdzie one się chowały?

Gość gość
Chyba cos nie tak bo ja z partnerem jestem tez 5 lat czesto sie przytulamy buziaki itp okazujemy sobie uczucia nawet moj partner przy wszystkich potrafi powiedziec kocham Cie itp. Wprost nikt nam nic nie mowi moze za plecami nie wiem ale w sumie czemu mialby ktos to krytykowac w koncu skoro sie kochamy to mamy do tego prawo. Dziwna masz rodzine :/ chyba sa zazdrosni

Gość gość
jak Twoj facet nie zrobil Ci przez te 5 lat z tego powodu awantury, ani nigdy nie jest przez to nerwowy to znaczy ze wszystko jest w porzadku a one Ci zwyczajnie zazdroszcza udanego zwiazku. Bylem w takim zwiazku i mi sie moja przylepka podobala, lubilem jak mnie przytulala.. Bylem tez z kilkoma kobietami ktore probowaly takie byc i mnie to wnerwialo, zerwalem. Widocznei sie dobrze dobraliscie

Gość gość
gość dziś Dlaczego z innymi Cię wnerwiało?

Gość gość
nie chce sie nad tym rozwodzic, powiedzmy krotko, nie kochalem ich

Gość gość
tu autorka. mój ukochany nie ma z tym problemu, uwielbia takie czułości z mojej strony. dużo rozmawiamy, gdyby mu się to nie podobało , przestałabym tak słodzić :) z tego co zauważyłam, to siostry są dość chłodne w stosunku do mężów, dla mnie to dziwne. ale zaraz wyzywać mnie od pantofli i dziwek bo publicznie przytulam mojego ukochanego? to jakiś żart :(

Gość gość
dobrze że cie tak nazwała bo nią jesteś i dobrze o tym wiesz

Gość gość
dziś zart? przeciez Ty masz udany zwiazek pelen czulosci a one sa z przymusu... dziwisz sie ze to zazdrosc? ja bym na ich miejscu oczy wydrapal! zartuje na ich miejscu bym poszukal takiego faceta jak Twoj

Gość gość
MIREK FAJFUS Sam byś tak chciał, zazdrość Cię zżera :P

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Są stłamszone emocjonalnie i nie mogą znieść że ktoś jest normalny. One pewnie seksu nie uprawiają, że nazwały Ciebie dziwką? :D

Gość gość
"d***** "pewnie powiedzialy, bo im sie nie podoba, ze zyjesz bez slubu i dogadzasz facetowi, ktory ma Cie gdzies tyle czasu . Zupelnie niezasluzenie Cie tak nazwaly i powinnaś sie obrazić, ale pewnie chcialy Tobą wstrzasnac, żebys sie ogarnęla i przestala byc sluzka na kazde skinienie swojego konkubenta.

Gość gość
a dlaczego ma mnie gdzieś? uwielbiam go rozpieszczać, nic na to nie poradzę :) nie gardzi mną, nie pomiata, nie kłócimy się często, chyba że o przysłowiowe pierdoły :) ślub cywilny bierzemy w czerwcu, więc myślimy o sobie poważnie :) moje obie siostry miały kościelne śluby(płacili nasi rodzice) my z ukochanym tak nie chcemy, oszczędzamy z własnych wypłar na takie małe przyjęcie. nie chce aby rodzice poczuli że dzięki opłaceniu wesela mogą wtrącać się w nasz związek.