Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PRAWDA JEST TAKA

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego uwazacie depresje za chorobe? Ludziom, ktorzy widza jaki ten swiat jest sku*wiony wmawia sie, ze sa chorzy, a reszta ludzi jest ok. Nie rozumiem tego :o

Gość stulej`84
to nie jest do końca tak... ja po marihuanowym bad tripie poznałem co to PRAWDZIWA depresja i po części schizofrenia, autorze, depresja to nie jest zły, smutny nastrój i dostrzeganie ku'restwa tego świata, wierz mi, to jest coś więcej, ja teraz "tego" nie czuje, tej prawdziwej depresji jaką niewątpliwie doświadczyłem po tym bad tripie, ale to wszystko nie jest takie proste jak by się na pierwszy rzut oka wydawało...

Gość zjadło mi słowo stulej`84
*to nie jest tylko zły...

Gość gość
nooo. coś więcej może o tej prawdziwej depresji co?

Gość gość
co to ma do rzeczy? mowie o zyciu, a nie o twoich przezyciach na haju

Gość gość
Może masz rację, nie mam zbyt dużego zaufania do psychologów ale kiedyś w wywiadzie jeden (Santorski chyba) powiedział, że tylko ludzie w depresji widzą samych siebie takimi jakimi są naprawdę, ze wszystkimi swoimi ułomnościami. Nazywanie depresji chorobą wynika wg mnie nie tyle z tego jak 'depresyjni' postrzegają rzeczywistość a raczej jak w niej funkcjonują, chodzi o brak motywacji, chęci do życia itd.

Gość gość
plakac mi sie chce jak pomysle, ze przyszlo mi sie urodzic w tak ch*wych czasach, wszedzie zlo, ku*stwo, pieklo jest na ziemi :(