Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak postawiłam męża do pionu

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy melazenstwem z polrocznym dzieckiem. Mąż jest dobrym ojcem i potrafi zająć się córka, ale wcześniej zostawał z nią na 2-3 godziny max. Wczoraj posprzeczalismy sie, poszlo o głupotę, skończyło się na wyliczaniu obowiązków.dwa ostatnie zdania. Ja: mi się też czasami nie chce a robię. On: to nie rób jak Ci się nie chce. Ja: ok. Poszłam do łazienki wzięłam kąpiel. Wyszykowalam się, przygotowałam mu wszystko co potrzebne dla dziecka i wyszłam. pojechałam na zakupy, do Ikei, zjadłam z koleżanką obiad, skończyło się kinem. Wróciłam wieczorem jak dziecko spało. Nie powiem miałam wyrzuty sumienia, ale nie okazałam tego. Dziś rano w kuchni na lodówce zobaczyłam samoprzylepna karteczkę z "przepraszam". Widać terapia szokowa działa.

Gość gość
Czy zadziałała to się okaże gdy maż zacznie sprzątać, gotować itp. nawet gdy mu się nie chce. Nie daj zamydlić sobie oczu post-item na lodówce.

Gość gość
Akurat mój mąż sprząta i dużo robi w domu, zajmuje się ogrodem. To była jednorazowa akcja i głupia sprzeczka, po której jak widac, przyznal mi racje

Gość gość
Masz madrego meza - na 99proc nie podziala.Metoda prosta i banalna nie ma czym sie chwalic.Fajnie ze u Ciebie skutkuje. pozdrawiam

Gość gośćania
noo i tak trzeba:) brawo