Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poronienie pomocy

Polecane posty

Gość gość

Witam,zaczne od początku i czekam na jakieś sugestie do lekarza mogę iść najwcześniej za tydz. Staramy z mężem się o trzecie dziecko w dniu spodziewanej miesiączki pozytywny test,na drugi dzień plamienie trwające 10 dni,w tym beta pierwszą 90 potem 150(wizyta u lekarza).Nic nie widać na USG.Plamienie przerodziło się slw krwawienie powtórka bety po 5 dniach wzrost .o 5 %.W piątym dniu wydalenie błon dosyć sporych i krwawienie test bardzo bladziutka.Dziś już końcówką 'okredu' test znosu pozytywny.Nic już nie rozumiem,objawy minęły tedt już stawał się negatywny a terax.Dziewczyny pomozcie,oczywiście powtorze bete i pojdr do lekarza ale co to może oznaczać.Sorrki za haos,ale jestem w pracy i bardzo się denerwuje.

Gość gość
Poroniłaś. To zupełnie normalne i naturalne.

Gość gość
Wydaje mi sie, ze po poronieniu test moze wycjodzic jeszcze jakis czas pozytywny. To co opisalas, wyglada na to, ze ciaza sie nie utrzymala, kiedy idziesz do lekarza ? Ja tez poronilam tylko u mnie zupelnie inaczej to wygladalo bo plod obumarl dopiero w 12 tyg. Tak ze nie pomoge zbyt wiele, zrob bete i idz do lekarza. I postaraj sie nie denerwowac, wiem latwo mowic ale tu nasze nerwy nic nie zmienia...

Gość gość
Do lekarza planuje iść za tydz,też tak myślę,że to może być poronienie,tylko zastanawiają mnie te testy w sobotę już aby cien, a dziś znosu pozytywny.