Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małżonka34

Pociągają mnie obcy mężczyźni :)

Polecane posty

Gość Małżonka34

Mam swoją rodzinę, męża, dwójkę dzieci. Jestem szczęśliwa, zadowolona z życia itp. Zastanawiam się jednak nad tym, że bardzo często myślę o innych mężczyznach, głównie starszych. Jeśli mam z nimi kontakt, na mieście, w autobusie, kinie - gdziekolwiek.. zerkam na nich jak na obiekt pożądania. Jeśli jest możliwość, chętnie z nimi rozmawiam- oni ze mną również...Bije między nami wówczas jakaś energia, która przyciąga nas do siebie. Mój małżonek wie, że lubię innych mężczyzn, czasami nawet rozmawiamy o naszych fantazjach, o moich fantazjach ..... :) W sprawach łóżkowych natomiast lubię różnego rodzaju szaleństwa, mój małżonek natomiast twierdzi że jestem zboczona :) Hmm... Żeby nie było- nigdy nie zdradziłam męża i nie zrobię tego. Zastanawiam się jednak, czy wszystko ze mną w porządku :)

Gość gość
maz jest byl jedynym twoim facetem? z tego co pieszesz po prostu nie ma fantazji i jest kiepski

Gość Małżonka34
Nie, to nie mój jedyny mężczyzna.

Gość gość
Tak w porządku z tobą, u kobiet to norma... gdy coś już zdobędą, to zaraz chcą czegoś innego i tak do usranej śmierci.

Gość gość
Normalka ,kazdego pociagaja inni ,fantazje mozna miec przeciez to nie zdrada..

Gość gość
Fantazje owszem można mieć i każdy je ma, ale u autorki sprawia to wrażenie obsesji która może negatywnie wpłynąć na relacje z partnerem, bo bardziej pociągać będą ją obcy niż własny mąż.

Gość Małżonka34
Nie, mój małżonek wie o tym że podobają mi się inni.. że ja też podobam się innym... Ma w pełni świadomość. Sam zresztą twierdzi, że nie dziwi się... Także nasze relacje raczej nie są zaburzone. Ja mam też taką naturę, że często przytulam męża, dotykam tu i ówdzie :) Myślę że on tak lubi.... i nie ma nic przeciwko... Jestem taką trochę kokietką.... Dobrze mi z tym.... i już... Też myślę po prostu że każdy ma jakieś fantazje, zboczenia itp. :)

Gość gość
Jeszcze raz powtarzam nie ma w tym nic zlego ,problem zaczyna sie kiedy fantazje wciela sie w zycie ..

Gość gość
To normalne w związku po iluś tam latach, każdy związek z czasem powszednieje, mąż też pewnie fantazjuje o innych, ważne aby nie przekroczyć pewnych granic i aby fantazje nie przejęły kontroli nad człowiekiem.

Gość Małżonka34
Dokładnie.... dzięki!