Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kupiłam prezent byłemu

Polecane posty

Gość gość

To ja go rzuciłam i teraz jest mi z tym źle-mija 4 miesiac....on kohgos ma.Jak co roku kupilam mu prezent-bardzo mi podziekowal,mila niespodzianka i fajnie ze pamietalas uslyszalam....:( wydurnilam sie?

Gość gość
Zachowujesz się jak pies ogrodnika.

Gość gość
wiem,beznadzieja.:( durne zachowanie.....jak mam z tym skonczyc,po co to robie

Gość gość
jasne, że się wydurniłaś :D gdybym musiał kupować wszystkim swoim byłym prezenty, to dawno już z torbami bym poszedł :D musisz być niezłą desperatką, kobieto :P

Gość gość
Po co to robisz? Jak każda kobieta nie potrafisz być sama, wolałabyś mieć byle kogo, nawet faceta którego nie kochasz, bo posiadanie partnera daje ci poczucie atrakcyjności, nawet gdy jest ci z nim źle... a teraz jesteś sama i tego znieść nie możesz.

Gość gość
a jak on to odebral?jak desperatka?

Gość gość
prawda,zle bylo z nim i bez niego tez zle.....czlowiek chce sobie zycie ulozyc a ja mu sie narzucam z prezentami,bezsensu sie zachowuje....musze z tym skończyć

Gość gość
I właśnie dlatego uważam że kobiety nie nadają się do poważnych związków, bo one same nie wiedzą czego chcą... tzn. wiedzą, one zawsze chcą mieć to czego w danej chwili nie mają, a gdy to zdobędą to się nudzą i szukają czegoś nowego i autorka jest doskonałym tego przykładem.

Gość gość
masz racje-mam "za swoje" :)

Gość gość
Nie przejmuj sie autorko. Ja swojemu tez kupiłam tylko był moim mezem przez kilkanaście lat. I nie uważam w tym nic dziwnego. Po prostu pamięć, żaden pies ogrodnika:-))

Gość gość
po prostu desperacja ,pewnie wywalil to do smieci...

Gość gość
wiedzac ,ze kogos ma tym bardziej powinnas dac sobie spokoj bo nie dosc ,ze desperatka to jeszcze chamka ..

Gość gość
Jest ci źle bo on szybko znalazł sobie inną, a ty jesteś sama i to cię boli najbardziej. Rzucając kogoś masz cichą nadzieję, że ten ktoś będzie nieszczęśliwy, że trudno będzie mu się z tym pogodzić, że będzie żałował co stracił, bo to ma być kara za to że nie wyszło, bo to jego obwiniasz za nieudany związek. A tutaj niespodzianka... chłopak szybko znalazł kogoś innego i teraz pewnie zastanawiasz czy aby tylko nie jest szczęśliwszy niż z tobą, bo może nowa partnerka jest lepsza od ciebie. Gdyby sytuacja była odwrotna i gdybyś to ty kogoś sobie znalazła, to miałabyś byłego głęboko w d***e.

Gość gość
dzieki za mile komentarze.Naprawde.

Gość gość
Ja mojego bylego zostawiłam i gdybyśmy mieli kontakt po zerwaniu zapewne kupiłabym jakiś prezent na urodziny ale nie mamy i nie bardzo wiem czy odzywajac się do niego nie zrobię mu tym krzywdy, rozdrapujac rany. Gdybym wiedziała, że kogoś ma i jest szczęśliwy to prezent by dostał. I nie mam go w d***e choć jestem już w nowym związku, to, że dalabym mu prezent nie znaczyłoby w cale , że chcę do niego wrócić.

Gość gość
Ale tu jest trochę inna sytuacja, można przyjaźnić się z eks i nic w tym złego nie ma, natomiast autorka żałuje że go zostawiła pomimo tego ze było jej z nim źle. Ewidentnie jest zazdrosna o to że on już kogoś sobie znalazł i ten prezent zapewne nie był dany ot tak sobie w ramach przyjaźni, tylko dała mu go po to aby namieszać w jego nowej relacji i osiągnąć jakiś cel... być może celem było zainteresowanie faceta na nowo jej osobą.

Gość gość
Chce zeby byl szczesliwy i on chce zebym byla szczesliwa.Prezent to mily gest,sentyment.Mam nadzieje ze nieodbiera tego jak chec powrotu czy akt despreacji.

Gość gość
2 razy napisał ze bardzo dziękuje za prezent i mily gest.Powiedzialam mu,zeby się trzymał a on na to ze dzięki wszystkiego dobrego.

Gość gość
brakuje mi go.

Gość gość
5 miesiac mija odkad go nie ma i nie widze,majac swiadomosc tego ze on juz ma kogos innego strasznie zaluje :(

Gość mimi88b
jak go kochasz to mu to powiedz i okaż to. Zerknij na http://motoprezent.pl/ , który facet nie ucieszyłby się z takiej przejażdzki. Myślę , że byłym to on by już nie był po takich wrażeniach. Spróbuj.