Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wylecialo mu z glowy

Zapomnial ze mialam dzis wazne badanie jest mi przykro

Polecane posty

Mam chlopaka od 6 miesiecy, jest nam ze soba dobrze, jest bardzo uczynny, uczuciowy, poznalam jego najblizsza rodzine i przyjaciol. Niestety jest tez bardzo roztrzepany i tyczy sie to wielu dziedzin. Dzis jednak zrobilo mi sie przykro - od piatku mowilam mu 2 razy, ze mam dzis o 12 kontrolne USG (robie je co kilka miesiecy, bo w mojej rodzinie byly przypadki zachorowan na raka piersi :( ), martwilam sie tym badaniem, bo kilka miesiecy temu wykryto mi malutka torbiel. Dzis po pracy zadzwonil do mnie i spytal, co robie. Ja na to, ze jestem w pociagu, a on na to "W pociagu?" Wtedy ja "noo...wracam ze szpitala..." i dopiero wtedy uslyszalam "aaa, czyli juz po badaniu? Wszystko OK?". Na szczescie wszystko OK, ale zrobilo mi sie przykro, ze wylecialo mu to z glowy... Nawet wczoraj wieczorem gdy przed snem zadzwonil do mnie na dobranoc nie powiedzial nic w stylu "Od razu po badaniu daj znac jak poszlo". :( Chlopak wiele razy juz dal mi odczuc, ze zalezy mu na mnie, no ale dzis jakos bardzo przykro mi sie zrobilo ... do tego stopnia, ze zaczynam myslec o wszystkich jego wadach, czepiac sie... i nie wiem, jak mam sie zachowywac, gdy dzis po poludniu sie zobaczymy... :(

Gość gość
wyluzuj I przestan sie czepiac o p*****ly..

Gość gość
Przesadzasz, serio. Może miał coś innego na głowie? Ile macie lat? Jakieś zaliczenie, projekt w pacy? Moze on ma tez jakies problemy, o których mysli cały czas.

Badanie USG to nie sa p*****ly, zwlaszcza, gdy ma sie 80% prawdopodobienstwa zachorowania na nowotwor... Chlopak nie ma jakichs powaznych problemow - ot, od kilku dni mial zepsuty telefon (mogl tylko dzwonic uzywajac aplikacji laczacych sie z internetem), dzis rano operator sieci naprawil usterke...Poza tym otwiera wlasna dzialalnosc i to glownie zaprzata jego glowe... widze, ze jest tym podekscytowany, niedlugo czeka go pierwsze zlecenie, ktore, jesli dobrze pojdzie, moze otworzyc mu furtke do kolejnych zlecen. Moze rzeczywiscie sie czepiam. Nie oznacza to, ze od razu pomyslalam dzisiaj, ze jemu na mnie nie zalezy, ze powinnam od razu z nim zrywac. Niemniej jednak smutno mi jest...

Ja mam 34 lata, on 36... ale wiek nie ma tu chyba nic do rzeczy? :)

Gość gość
Myślałam, ze jesteście dzieciakami, dlatego pisałam o egzaminach. Wiesz co, po prostu mu powiedz, ze przykro ci się zrobiło, ze nie pamiętał. Ale no właśnie, rozkręca swoją firmę, więc podejrzewam, że może nawet nei zawsze słucha, tego co do niego mówisz.

Chyba tak mu wlasnie powiem - ze przykro mi sie zrobilo... Moze tez byc tak, ze on pamietal, ze dzis mam to badanie, ale nie pamietal, o ktorej godzinie... pewnie podczas rozmowy wszystko sie wyjasni...

Gość gość
Pogadaj szczerze i wyjaśnijcie to sobie, bo inaczej będziesz w sobie 'pielęgnować' ten żal.

Gość gość
Powiedz mu o swoich uczuciach, ale w taki sposób żeby on nie odczuł że go obwiniasz, że on jest tym złym itp. Facetów to denerwuje i zamiast miło spędzić czas to się pokłócicie...