Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odkochac się..

Polecane posty

Gość gość

Mile uczucie po długiej tesknocie i wzdychaniu do kogos kto ma nas w d***e, nieprawdaz? Mi zajelo 9 miesięcy i jest super ! :)

Gość gość
Brawo.Szkoda czasu na takie zakochania.

Gość gość
14:57 Teraz to wiem. Miłość jest ślepa i głupia.

Gość zakochana1993
Gratuluję :) Ja mam przed sobą to samo zadanie teraz. Mam nadzieję, że nie potrwa dłużej niż u Ciebie. ;)

Gość gość
Tylko że u mnie nie było żadnego kobtaktu ani widywania to na pewno ulatwilo cały proces. Myślę że gdybym spotkal ta osobe teraz to serce nie bilo by już mocniej i była by dla mnie zwykłym człowiekiem jak każdy a nie jakimś bostwem na widok którego dostaje drżenia rąk, kolotania serca i brakuje mi języka w gębie.

Gość gość
moze masz racje, a moze nie moze to powroci ze zdwojona sila, kiedy ja zobaczysz, kto wie? milosc jest nieprzewidywalna... dlaczego wam nie wyszlo? pewnie oboje zajeci?

Gość gość
A ja mysle ze by odzylo zwlaszcza gdyby byla dla ciebie mila i czula

Gość gość
16:19 - Wątpię może jeszcze miesiąc, dwa temu tak.. ale teraz prawie wcale o niej nie myślę i do tego dochodzi to że przy rozstaniu było dla mnie bardzo, bardzo wredna. Na pewno bym ją traktowal z dużym dystansem. Nie widzenawet potrzeby kontaktowania się z nią a jeszcze nie dawno o tym marzyłem wiec chyba minęło

Gość gość sylwia
16.13 a co jeśli ta osoba nadal by Cię kochała?Co sprawiło że tak nagle Twoje uczucia uległy zmianie?

Gość gość
18:50 - A kto powiedział, że nagle? Powoli i mozolnie to szło, pisze w pierwszym poście o 9 miesiącach, wątpię żeby kochała, ba jestem pewny że to tylko zwykła chemia i zauroczenie. Na pewno ma teraz do mnie podobne odczucia jak ja do niej, czyt obojętne. Jedynie spotkanie mogłoby to zweryfikować, ale na to się nie zanosi, żadne z nas się nie odezwie bo nie ma po co i nie tylko. Jak się pojawi na mojej drodze to nie będę udawal że nie znam ale jakoś mi na tym nie zależy szczególnie.

Gość gość sylwia
Hmm.smutne.A czemu zmieniłeś o niej zdanie i czemu zajęło Ci to 9 miesięcy,tyle się znaliście?czy tyle minęło od ostatniego spotkania?Żal mi was,piszę bo też tak miałam że serce mi łomotało ale u mnie to nie mija ..choć już trwa ten stan parę lat.Podziwiam że Ci się udało ,ja jakoś nie potrafię.

Gość gość sylwia
Strasznie się z tym męczę..u mnie to nie było jedynie .zauroczenie ani jedynie chemia bo trwa już 6 lat.Był/jest moją pokrewną duszą..teraz kiedy wiem że jest, to moje życie obróciło się o 180 stopni .Zapomnie to jak wyrwac sobie mozg i serce ,już totalnie nie wiem jak z tym żyć.Daj mi jakąś receptę..

Gość gość
aha

Gość gość sylwia
Co aha?

Gość inklinacja
A1=2a

Gość gość
No tak moja ekliptyka ujmuje ten temat doskonale.