Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chce mieć chłopaka ale chcę sexu

Polecane posty

Gość gość

Jak to pogodzić i gdzie takiego szukać?

Gość chetnieciezaspokoje
Jestem tutaj :)

Gość gość
To znajdź sobie przyjaciela do relacji FF, tylko trzeba uważać, bo przez seks można szybko się zakochać i wtedy mogiła... no chyba że druga strona też coś poczuje.

Gość gość
Cześć Jak chcesz to napisz. chetny.1995@wp.pl

Gość gość
Też tak chce. Nie mam czasu na jakieś spacerki, kolacyjki itp..chyba nie nadaję się już do związku no i brak czasu aby szukać potencjalnego kandydata do ff..ech

Gość gość
wyjdź na ulicę i powiedz głośno, że szukasz kogoś do seksu. od razu kogoś znajdziesz. albo Nie chce mieć chłopaka ale chcę sexu gość 2016.02.01 Jak to pogodzić i gdzie takiego szukać? x chetnieciezaspokoje 2016.02.01 Jestem tutaj usmiech.gif ccccccc Minęło 9 minut.

Gość gość
Też chcę tylko seksu,jest jakaś pani?

Gość gość
Nie mam 20 lat aby wydzierać sie na dworze że mam potrzeby seksualne. Poza tym trzeba dobrać sie pod względem fizycznym i wytrzymałościowym.

Gość gość
Jesteś w dobrym miejscu, w necie pełno chętnych na darmowy seks. Możesz też iść na dyskotekę i proponować facetom, którzy Ci się podobają. Gdzieś 9 ciu na 10 ciu nie odmówi

Gość gość
trzeba sobie znalezc... kazdy kto lubi seks wie jak szukac

Gość gość
Tu nie chodzi aby znaleźć byle kogo tylko osobę której tak samo nie zależy na związku. I wcale nie jest tak łatwo jakby mogło się wydawać. I nie mam zamiaru szukać w dyskotece czy w necie bo tak to bym mogła jedynie liczyć na jakieś choróbsko :-)

Gość Maryska314
Poszukaj sobie na http://ekstaza.pl :) Na pewno znajdziesz kogoś odpowiedniego na spotkanie bez zobowiązań :)

Gość gość
gość dziś To czego ty chcesz zdecyduj się bo nie ma ideałów. Atrakcyjny mężczyzna prawiczek i roochacz jednocześnie i by sam zagadał i wiedział co tobie chodzi po głowie :P zejdź na ziemie! Chcesz seksu to idź do dyskoteki i bzykaj się z byle kim albo szukaj kogoś do związku.

Gość gość
Kobiety mają w tym temacie o tysiąc razy łatwiej, więc nie narzekaj, tylko działaj. Jak podoba ci się jakiś przystojniak, to umów się z nim i po paru drinkach powiedz, że szukasz takiego układu. Chłopak jak nic będzie zachwycony, każdy by był.