Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byłam za dobra

kochałam chłopaka,byłam mu wierna

Polecane posty

Gość byłam za dobra

5 lat,stracił prace a ja byłam z nim chociaz miałam powodzenie,dwóch bogatych zabiegało o mnie ale ja nie chciałam być świnią,żyłam czasem mając grosze na jedzenie,opłaty pochłaniały całą moją wypłatę,wyszedł z depresji

Gość byłam za dobra
znalazł pracę,wiele razy mu udowadniałam swoją lojalnosc,od początku byłam szczera mimo ze czasem łapałam go na kłamstwach,on po tym wszystkim w pracy poznał dziewczynę która jest dziewicą i mnie zostawił jak śmiecia

Gość byłam za dobra
po tym wszystkim powiedział że zawsze go uwierała świadomosc że miałam kilku przed nim,tak miałam bo szukałam miłosci,dla niego natomiast straciłam kilka lat i znajomosci,mozliwosc poznania kogoś innego

Gość byłam za dobra
mogłam mieć lepsze życie,zaciskałam zęby nieraz i płakałam w poduszkę nie wiedząc skąd wziąć pieniądze na życie,przez tyle lat nie spojrzałam na innych a on mówi ,ze ona jest świeża,niedoświadczona i to go pociąga

Gość byłam za dobra
mam poczucie jakby zabrał mi życie,nie wiem co robić bo byłam pewna że będziemy razem do końca,nie dzwonię do niego bo mam honor,nie będę błagała,ale jestem martwa w środku,dla kawałka błony przekreślił te wszystkie lata,jak tak można

Gość gość
A nie dziwi cię, dlaczego z nim byłaś, skoro kłamał? Już po tym kopnąć go mogłaś w zad, a tak, cierpisz, bidulo z własnej, nieprzymuszonej woli :P