Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w ostatnim dniu 37tc skierowanie na podtrzymanie???

Polecane posty

Gość gość

Dziś byłam na kontroli i jutro mam iść do szpitale bo córcia jaż jest ułorzona dłówką do porodu i mam rozwarcie na 1,5 cm ....ale przrcież już jest donoszona ...nie wiem co myśleć

Gość gość
Ja też jestem w 37 tc. Czop mi już odszedł dwa tyg temu, szyjka skrócona, ale w tym okresie ciąży to już normalne. Za chwilę zaczniesz 38 tc. Możesz spokojnie rodzic a wg mnie lekarza poniosło z tym podtrzymaniem.

Gość gość
No właśnie też mam takie wrażenie kurde uważam że to jest bez sensu ale co mam zrobić nie iść....

Gość gość
Wypisał podtrzymanie, a zobaczysz co jutro Ci powiedzą, Możliwe, ze lekarz w szpitalu uzna to za bezsensowne, i zostaniesz do porodu.

Gość gość
Tez tak mialam. Faszerowali mnie luteina i nospa ale ja udawalam ze to bralam a jak mi przynosili to wyrzucalam i przenosilam i tak do 42 tyg .

Gość gość
Też przez myśl mi takie coś przrszło ale.... Może żeczywiście wiedzą co robią ...a jutro będzie w szpitalu mój prowadzący bo to ordynator i mnie uprzedził

Gość gość
ja trafiłam do szpitala 35 tyg ciazy bo podczas kontrolnej wizyty u ginekologa miałam rozwarcie na 1,5 cm lekkie skurcze i skrocona szyjka macicy Poszłam do szpitala i dostałam leki m.in dla dziecka na płucka i inne na podtrzymanie niestety na drugi dzień rozwarcie poszło na 4,5 cm Wytrzymałam tak tydzień gdzie leżałam plackiem i urodziłam w 36 tyg