Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panicznie boje sie,ze facet mnie zdradzi..

Polecane posty

Gość gość

zacznę moze od tego,ze mieszkamy poza granicami Polski.. bardzoo chcialabym czy wyjsc na zakupy sama,czy jechac do rodziny do Polski sama na kilka dni,ale boje sie zostawic mojego faceta samego w domu., boje sie,ze mnie zdradzi. jestesmy razem 7lat., nie wiem czy kiedykolwiek mnie zdradzil,bo go nie złpalam za rękę,ale mam takie podejrzenia..kiedys odkryłam,ze dosc dlugo,bo ok pol roku mailował ze swoją byłą dziewczyną.. wiem,ze podobają mu sie inne, i byłby sklonny skorzystac nawet z usług prostytutki,jesli tylko wiedzialby,ze to sie nie wyda.. nie wiem jak mam normalnie życ,a nie bede dawala sie zdradzac,. wiem,ze pewnie napiszecie,to odejdz od niego.. prosto napisac,ale gdzie ja wtedy pojde, nie mieszkam w Polsce. zostane sama z dzieckiem,.. nie poradze sobie

Gość gość
A ty uwazasz,ze on jakby co bedzie cie zdradzal w domu?przyjdzie z kobieta do domu gdy ty bedziesz i wtedy zobaczysz na swoje oczy? Bo tak to wychodzi. Masz kobieto urojenia.A on jak zechce to zdradzi Cie w sasiednim domu z wlascicielką.Obsesja to grozna cecha. A jak tak chorobliwie sie boisz to pewne,ze cie zdradzi,bo przyciagamy to czego panicznie sie boimy.

Gość gość
to oczywiste,ze nie zdradzi mnie w domu..ale załozmy,ze pojade doPolski,on bedzie sam, to pojdzie sobie na dz**** bo wie,ze ja jestem dalekoooo.. o to mi chodzi, ze boje sie gdziekolwiek sama jechac, bo nie chce do tego dopuscic./

Gość gość
Fundujesz sobie dziecko gdy wiesz ze sama sobie nie poradzisz?takie dziecinstwo dziecku fundujesz?! A jakby on zmarl,zginal w wypadku(hipotetycznie)to co wtedy?dziecko oddasz bo nie dasz rady a Ty do przytulku dla bezdomnych? Ogarnij sie troche,idz do pracy,zadbaj o swoje finanse,by moc sie samodzielnie utrzymywac i miec satysfakcje z zycia. A nie socjal pobierac i drżeć co zrobi facet.

Gość gość
ty jestes ograniczona umyslowo czy jak?uwazasz ze facet zdradzic moze tylko gdy bedziesz daleko? u sasiadki moze to zrobic a ona jutro z toba przyjaznie pogada i ci do glowy nie przyjdzie ze ci rogi rosna,bo rogacza masz w domu.

Gość gość
wiesz,to tylko takie pisanie,ze sobie nie poradzę.. zapewne poradzilabym sobie i to dobrze,ale boje sie tego..

Gość gość
Ty na zakupy i spacer z dzieckiem nie wychodzisz sama?!dziecko nie bywa na swiezym powietrzu do czasu az on wroci z pracy i wtedy ciagniesz chlopa na zakupy?! to musi byc prowo,naprawde,jakis projekt kafe. chociaz wiesz w jakim kraju jestes?mowisz w tym jezyku?

Gość gość
zaniedbujesz dziecko i siebie bo sie boisz jego zdrad? a moze w pracy z kims cie zdradza?tez jezdzisz za nim do roboty i go sledzisz? 10/10 prowo

Gość gość
wychodze sama, bez przesady.. bardziej chodzilo mi o to,ze boje sie jechac np.do rodzxiny do Polski na kilka dni, a jego zostawic samego :P

Gość gość
mam do niego zerowe zaufanie. nic nie poradze:(

Gość gość
zerowe zaufanie i tak zyjesz? to dziecko to wpadka,prawda?

Gość gość
Przywiąż go sobie do nogi swojej haha. Ty kobieto nie pracujesz tylko panicznie się boisz?haha.

Gość gość p
taka chorobliwa zazdrosc jest przejawem wielkiego poczucia niedowartosciowania. mieszkasz zagranica bez nikogo, niczego, zadnego wsparcia. podswiadomie ulozylas sobie w glowie, ze jestes nic nie warta i chlopak, gdy tylko spuscisz go z oczu, rzuci sie na inna. tak sie nie da zyc. powinnas miec jakas grupe wsparcia, ludzi ktorzy pomogli by cie stanac na nogi, a w miare mozliwosci isc na teerapie.

jak w ogóle można żyć w takim związku bez zaufania? zaufanie to podstawa. może przestań się myć, bo może zdradzić w czasie kiedy jesteś pod prysznicem :D

Gość gość
21'18,ale to mozesz zmienic.Twoje decyzje czy sie meczysz czy idziesz na terapie popracowac nad osobowoscia a nie meczyc siebie i faceta.

Gość gość
21'18,ale to mozesz zmienic.Twoje decyzje czy sie meczysz czy idziesz na terapie popracowac nad osobowoscia a nie meczyc siebie i faceta.

Gość gość
Sorki,poszlo 2.razy. Nie,on ja zdradzi tylko wtedy gdy wyjedzie do rodziny!!!! To chore relacje,i jeszcze dziecko w takim toksycznym zwiazku,ech.