Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zancrow

Moja dziewczyna nie okazuje mi uczuć

Polecane posty

Witam Moja sytuacja wygląda następująco. Jestem z dziewczyną od 7 miesięcy, Bardzo ją kocham kupuje jej kwiaty (dość często ) odwiedzam w szkole co 2 dzień na przerwach oraz jeżdżę do jej domu w każdą sobotę. Bardzo jej się to podoba lecz nie okazuje mi uczuć w taki normalny sposób. Mamy bardzo dużo znajomych par i z moich obserwacji zauwazyłem że dziewczyna czasami podokucza chłopakowi złapią się za ręce albo da mu jakiegoś malutkiego buziaka dyskretnie. W moim przypadku wygląda to tak, iż łapiąc ją delikatnie za rękę ona odsuwa swoją , wszystko muszę wypraszać np buziaka albo to żeby się przytuliła brakuje mi jakichś spontanicznych buziaków zaczepek takiego droczenia się żebym widział że ona chce ze mną spędzać czas śmiać sie dokuczac przytulać itd Pytanie co robić żeby zmienić tą sytuację ;c

Gość gość
niektozi tak mają (przy ludziach) i tego nie zmienisz. A we dwjke pewnie zachowuje sie inaczej

Gość gość
Wiesz zeby ona ci okazywala uczucia to musi je czuc a z tego co piszesz to chyba ona sie Ciebie brzydzi albo wstydzi

Sęk w tym że zapewnia mnie że tęskni za mną , nie może się doczekać aż przyjadę i mówi że mnie kocha nie często co prawda ale mówi gdyby się brzydziła to nawet byśmy się nie całowali i nie wytrwali tych 7 miesięcy xD