Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skończyłam technikum a teraz siedze w markecie na kasie

Polecane posty

Gość gość

a miala byc praca po technikum, wiekszosc ludzi z klasy skonczyla na dnie, nie idzcie do zawodówki ani technikum zmarnujecie zycie !!!

Gość gość
ja poszłam do liceum pasożytuję na rodzicach :D

Gość asiutka  1999
a ja jestem właśnie w technikum

Gość gość
a co ty chciałaś mieć po technikum? Przecież po technikum człowiek nie jest przygotowany do pracy. Jeśli chcesz konkretną i dobrą prace to na studia praktyki staże a potem masz większe prawdopodobieństwo ze coś znajdziesz. No chyba że masz znajomości :)

Gość gość
weźcie się teraz za rodzenie dzieci i po cholerę macie pracować i kupę forsy dostaniecie za darmo do tego za darmo też mieszkanie socjalne, obiady w szkole, ubrania, książki, teraz w naszym kraju to najgorzej mają osoby pracujące, najbardziej opłacaną grupą są królice, które napieprza dzieci

Gość gość
Technika powinny zostać zlikwidowane. Zawodówki powinny zostać dla osłów, którzy nie mają głowy do nauki, ktoś musi być tym tynkarzem, malarzem, cieślą, fryzjerką.

Gość gość
Trzeba od czegoś zacząć. Ja skończyłem technikum, mam tytuł technika elektryka, uprawnienia SEP, matura zdana dobrze( najniższy wynik 52%). To prawda pracy nie ma dla Nas, bo wymagają doświadczenia, które nie wiem skąd mam wziąć... PS: też idę do pracy w sklepie ;) Nie ma co siedzieć w domu. Już lepiej pracować jak siedziec na d***e i obciążać rodziców.

Gość gość
masz dwie możliwości. Albo wyższe wykształcenie 25 lat i 15 lat doświadczenia albo druga możliwość, znajomości. Możesz wybierać powodzenia :P

Gość gość
Widze już spece się odezwali hah :D Studia? Na chuj Ci to? Żeby później w podaniu zaniżyć do sredniego bo masz za wysokie wykształcenie co do stanowiska? Tak dobrze przeczytaliscie! Ludzie zanizaja wykształcenie. Teraz trzeba ludzi do pracy(zawodowka i technik) a nie do myślenia(studia). Brakuje wykwalifikowanych i doświadczonych ludzi do pracy!

Gość prawictwo pospolite 152
masz jeszcze trzeci wybór : możesz zostac masażystką albo striptizerką

Gość gość
Dokładnie wybierz sobie którąś latarnie, to może być twoje nowe miejsce pracy ;P

Gość gość
A ja nie mam doświadczenia ani znajomości :( ale szkoły mam ukończone i co ja mam zrobić? chyba palnąć sobie w łeb :(

Gość gość
Pewnie że tak ale jeżeli chcesz w życiu osiągnąć coś więcej niż fizyczną prace to niestety. Ja mogę cały dzień siedzieć za biurkiem jako kierownik z tym magistrem i g****o robić i dostawać trzy razy większą pensje niż ty. Tylko że ja pracowałam na to porządnie.

Gość gość
Trzeba od czegoś zacząć. Ja skończyłem technikum, mam tytuł technika elektryka, uprawnienia SEP, matura zdana dobrze( najniższy wynik 52%). To prawda pracy nie ma dla Nas, bo wymagają doświadczenia, które nie wiem skąd mam wziąć... PS: też idę do pracy w sklepie oczko.gif Nie ma co siedzieć w domu. Już lepiej pracować jak siedziec na d***e i obciążać rodziców. xxxx mam w rodzinie technika elektryka, szczerze? praca za grosze, nawet po 40 latach pracy.

Gość gość
Nie poddawać się to po pierwsze. Po drugie szukaj jakieś innej pracy ;) Nawet w podfirmie l, bo wtedy łatwiej dostać się bezpośrednio do większej firmy. Poznasz trochę osób i zawsze coś się wykombinuje ;)

Gość gość
To zależy gdzie pracuje jako elektryk ;) Sam technik nie wystarczy może. Prócz szkoły trzeba mieć mnóstwo uprawnień to wtedy zaczynają się zarobki ;)

Gość gość
w naszym kraju to tylko idioci pracują, lenie nie dosyć, że leżą i się pieprzą to jeszcze dostaną za to pieniądze, a jak napieprzą kupę dzieci to jeszcze mieszkanie socjalne za darmo dostają, także widzisz, czy warto być w naszym kraju uczciwym, nieeeeee, bo się dostaje po d***e od rządu.

Gość gość
no to moze czas poszukac jakiejs innej pracy? na przyklad widzialem na forum gowork bardzo duzo oferta pracy maja

nie ty jedna jesteś w takiej sytuacji.Ja skończyłam technikum zdałam mature a pracuje z osobami bez jakiegokolwiek wykształcenia lub po zawodówce. Czasem się za stawiam po chooolerre ja tyle się męczyłam w szkole jak tyle samo mogłabym zarabiac bez tych wszystkich kursów i matury. ps. jestem zadowolona z pracy i wypłaty.

Gość gość
A co, spodziewałaś się, że po technikum od razu stołek prezesa w korpo będzie na ciebie czekał?

Gość gość
http://serwisy.gazetaprawna.pl/edukacja/artykuly/921276,uniwersytet-warszawski-doktorant-1000-zl-ogloszenie.html Uniwersytet Warszawski szukał pracownika: 1000 zł wynagrodzenia za znajomość sześciu języków obcych oto sielanka osób pracujących a za leżenie i sxseks dają dużo więcej za darmo