Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to bylo wg was zlosliwe?

Polecane posty

Gość gość

Jesli mowiłam koleżance, ze mam starszego faceta 15 lat i ktos nas pomylil jako ojca i corke ( tak naprawde bylo) ,a ona mi na to powiedziala " A to dziwne bo ty przecież dojrzale wyglądasz" :O Mam 25 lat i wg ludzi nie wygladam na wiecej, gdzies na tyle mnie oceniaja, a moj facet ma 40 i raczej mlodziej nie wyglada... Wg was chciala mi przysrac?

Gość gość
Albo co tam jeszcze... Jak jej facet sie zachowa nie fair czy coś to dalej z nim gada i nie widzi problemu, a jak moj robił w smsach aluzje do tego, ze przyjedzie na szybki numerek ( nie widzialam w tym nic zlego bo to mnie nawet krecilo) to ona na to " ale cham , widac, ze na jdnym mu zalezy"

Nie wiem, jakie intencje miała Twoja koleżanka, mówiąc Ci takie słowa. Może chciała dać Ci do myślenia albo celowo chciała Cię zezłościć? A czy rzeczywiście jest to Twoja "dobra koleżanka", skoro imputuje, że wyglądasz staro, a Twojemu mężczyźnie zależy tylko na "jednym"?

Gość gość
up

Gość gość
23:46-wydawało mi sie ,ze dobra kolezanka, ale to co mi powiedziala niezbyt mile bylo i tak mnie to zastanowilo...w ogole ostatnio sie troche na gorsze zmienila

Gość makiado3
Mysle, ze niepotrzebnie doszukujesz sie drugiego dna i ze jezeli wygladasz na swoj wiek (25), a twoj facet na swoj (40), to ludzie faktycznie nie biora was za ojca i corke (pietnastoletni ojciec? kaman)

Gość gość
już nie chodzi mi o to czy wygladamy na ojca i corke czy nie, ale o to co ona powiedziala, w sensie czy chciala mi dogryźć...

Gość gość
nie możesz wyglądać staro z prostego powodu, masz faceta zboczenca pedofila który na staro wyglądającą by nie poleciał bo on szuka młodej doopy, żeby się dowartościować. Pedofil by na starą nie polecial, wiec nie mozesz wygladac staro :) twoj facet stary 40 letni zboczony dziad by na staro wyglądającą nie polecial. wiec glowa do gory

Gość gość
Trudno powiedzieć, bo jej nie znamy, ale są osoby, które najpierw mówią, a później się zastanowią i wcale nie mieli złych intencji, tylko mają tendencję do "złego wyrażania się"/palnięcia czegoś od czapy ;) Oby było tak w tym przypadku.

Gość gość
Tekst z pedofilem, niezłe pocieszenie ;)

Gość gość
To mile to nie bylo co Ci powiedziala, moim zdaniem chciala ci delikatnie dosrac, ale nie martw sie to u wielu kolezanek "normalne" ;)