Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Link Lady

Aborcja pomocy

Polecane posty

Gość Link Lady

Hej kochane dziś zrobiłam test ciążowy wyszedł on pozytywny ja nie chce byc w ciąży znacie jakieś szybkie sposoby na poronienie nie jestem gotowa

Gość gość
Znam jeden legalny nazywa sie adopcja

Gość gość
Tak. Jeśli masz tłumacza polecam stronkę interenetową Women on waves. Tam znajdziesz nie tylko numer telefonu ale osobę mówiącą w języku PL. Oraz, leki powodujące aborcję dostępne bez recepty w języku PL.

Gość gość
Nie bede Cie oceniac, ale zanim to zrobisz pomysl dwa razy, kiedys los sie odmieni, dorosniesz do roli matki,a co bedzie jak wtedy nie uda ci sie zajsc w ciaze? Wtedy wspomnisz ten moment i nie wydarujesz sobie tego do konca życia. Prosze przemysl to

Gość gość
nie usuwaj, rób kolejne dzieci i dostaniesz za darmo po 500 zł, nie będziesz musiała zapierdalać w pracy bo teraz nie opłaci się pracować, do tego jak napieprzysz kilkoro dzieci to i mieszkanie socjalne ci się będzie należało

Gość gość
Ja też jak dowiedziałam się że jestem w ciąży chciałam usunąć. Tak bardzo nie chciałam mieć dzieci, miesiąc depresji, potem nerwy całą ciąże, ale los mi się tak wtedy układał że nie dałam rady wyjechać na skrobankę, leków bez konsultacji z lekarzem też się bałam bo niestety ale możesz nie poronić do końca i urodzi Ci się dziecko bez rączki nózki, szkoda dziecka. Teraz mam syneczka i jest wporządku. Pewnie bym żałowała gdybym to zrobiła, a może i nie, nie wiem tego i się nie dowiem. Ale wiem że dzień porodu to dzień w ktorym rodzi się miłość Twojego życia:) i kiedyś popatrzysz na swoje dziecko i pomyślisz, jak mogłam tak w ogóle myśleć, nie byłoby tej istotki która uśmiecha się na widok mamuśki a płacze jak znika z zasięgu wzroku:)

Gość gość
Zapytaj lekarza moja znajoma jak byla z 4 w ciąży to wprost się spytała na poczatku się tlumaczyl ze nie ze to karalne a jak mu powiedziała dlaczego nie może urodzić powiedzial żeby przyszła za tydzień i wziela 3 tysie. Wypisal jej tabletki i skierowanie do szpitala tylko zaznaczył żeby nie jechala do naszego tylko do tego co on pracuje. Po 3 dniach pozbyla się problemu a potem przy kawie mi opowiadała. A i jeszcze moja szwagierka tez podobnie zrobila wiec widac są tacy lekarze tylko trzeba poszukać ona korzystala z oferty takiego z gazety co oglaszal się ze farmakologicznie wywola miesiaczke

Gość gość
nie ma domowych sposobów, jedynie zamawiając tab wczesnoporonne przez internet ale możesz dostać krwotok , bóle brzucha, nie polecam tego ,usunąć można w dużych miastach Poznań, Kalisz koszt od 2000-4000zl bardzo boli, mimo znieczulenia, bol fizyczny i psychiczny.

Gość gość
idac do lekarza gina prywatnie tylko on może dać ci namiary na usuniecie ciazy, gdzie to można wykonać, ale zastanów się dobrze, boli najpierw fizycznie a potem boli psychicznie, no i możesz mieć wyrzuty sumienia ,taka decyzje podejmij najlepiej ty sama nikt pamiętaj decyzji nie podejmie za ciebie ,powodzenia

Gość gość
Morderczyni!!! Na łożu śmierci będziesz błagać o wybaczenie! Każdego dnia będziesz myśleć, a mając już te chciane dzieci,będziesz wracać do przeszłości :-( :-( :-(

Gość gość
21,11 p*****lnieta jestes ?

Gość gość
Nie nie jestem p*****lnieta! Bo co? Bo nie mordowałam?! I nie morduje!? Ja mam przynajmniej z głową ok nie to co ty?! Głupia wiesniaro...

Gość gość
chamica i wiesniara to ty jestes , a autorki nie oceniaj , to jest jej sprawa czy chce urodzic , zj****a suko

Gość gość
rzetelne informacje na temat aborcji farmakologicznej : womenhelp/./org i polskie forum : maszwybor/./net (po zalogowaniu)

Gość gość
Moja eks usunęła później żałowała ....za jakiś czas chciała dziecko po usunięciu...a teraz małżeństwo się nam rozpadlo bo nie jest odpowiedzialną matką nie dorosła do życia jeszcze.

Gość gość
23:55 a ty jaki masz biznes że namawiasz do zabójstwa ? pseudo "dobre serduszko" ? na konto twojego też sumienia to pójdzie jak ona na to wpadnie

Gość gość
21:31 a ty sie zgodziłeś najpierw na aborcje a zaraz później na drugie dziecko. Też jesteś niedojrzały

Gość gość
Kim wy jesteście...ludźmi? Nie! Po co się puszczacie, sypiecie z byle kim?

Gość gość
Oddaj dziecko do adopcji ze wskazaniem...(kasa)

Gość gość
23;02 jeżeli na początku związku było super i ktoś kogoś kocha to nie ważne kim jest ta osoba z którą idę do łózka, uczucie jest silniejsze a na błędach każdy uczy się sam, bo każdy ma własny rozum nikt nie jest bez grzechu. Autorko idź za głosem własnego serca, sumienia i rozumu, co robić?

Gość Freedom 1983
Jeśli już decydować się na aborcję, to chyba najsensowniejszą opcją jest wycieczka w tym celu na Słowację. Legalny zabieg za opłatą w klinice kosztuje mniej niż koperta dla lekarza w Polsce. W dodatku kliniki słowackie za stosunkowo niewielką dodatkową opłatą organizują dojazd z większych miast w naszym kraju.

Gość gość
„JA czy TY?” Telefon Zaufania (58) 6 915 915 i Netporadnia www.netporadnia.pl dla osób, które rozważają aborcję oraz tych, które już jej dokonały. Godziny kontaktu: od 16.00 do 6.00 Oferujemy bezpieczną przestrzeń rozmowy dla osób, które myślą o aborcji. Jesteśmy po to by towarzyszyć i wspierać w poszukiwaniu rozwiązań. Osoby, które się z nami skontaktują, uzyskają wiedzę z zakresu: medycyny, farmakologii, procedur wsparcia instytucjonalnego, psychologii prawa, A także wsparcie emocjonalne. Wyznajemy zasadę, że „droga do mądrej decyzji prowadzi przez wiele pytań”. Swoje działania kierujemy do kobiet, mężczyzn, personelu medycznego oraz wszystkich osób, które doświadczają skutków aborcji. Porady w Netporadni są bezpłatne. Koszt rozmowy w Telefonie Zaufania w zależności od operatora, wg stawek na telefon stacjonarny. Gwarantujemy pełną dyskrecję.