Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie potrafię stworzyć związku

Polecane posty

Gość gość

mam 23 lata niecałe i nie potrafię jako facet stworzyć związku z kobietą. nie nie jestem gejem. Miałem w życiu trzy miłośc*****erwsza niesamowita, dziewczna ze szkoły, podkochiwałem się w niej całe liceum. potem w swojej przyjaciółce a na końcu we własnej dziewczynie ale to już było słabsze uczucie od poprzednich. W końcu związek się rozpadł bo dziewczyna zdradziła mnie na imprezie. Od roku spotykam rózne dziewczyny ale nie potrafię się zakochać, nie chce mi się z nimi spotykać, wolę isc na piwo z kumplami albo poczytać książkę. Przestało mi zależeć na ich atencji, mam to gdzieś, przestałem się dobrze ubierać. Kiedyś w towarzystwie kobiet się stresowałem bo chciałem dobrze wypaść. Teraz jestem otwarty i obojętny, wszystko mi wisi. Niby dobrze ale mimo że one mi się podobają to nic więcej. ładna bo ładna ale co z tego. Czy to normalny stan i ktoś z was coś takiego przechodził?

Gość gość
Ja tak mam, tylko, że mam 25 lat i nie byłem w związku. A kobiety, dziewczyny z czasem kompletnie przestały mnie interesować.

Gość gość
i teraz mam być resztę życia sam? trochę mi się taka wizja nie podoba ale znowu męczyć się tylko po to żeby z kimś być też

Gość gość
Najwidoczniej się znudziłeś kobietami, dziewczynami.

Gość gość
miałem dwie i się znudziłem? omg

Gość gość
Ja nie miałem żadnej i się znudziłem nimi.

Gość gość
ale co teraz? :D

Gość gość
Szukaj swojego powołania. Ja wiem, że kobiety szczęścia mi nie dadzą, po prostu trzeba mieć wiedzę o kobietach, związkach z punktu biologicznego i naukowego.

Gość gość
o nie