Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krwotok, pomocy

Polecane posty

Gość gość

Witam Was dziewczyny. Piszę na forum, bo nie wiem już co mam zrobić prócz tego, żeby wybrać się do lekarza (co jest chwilowo niemożliwe) Mam pewien problem, który mnie od jakiegoś czasu niepokoi. Od około pół roku miewałam sporadyczne bóle brzucha, które tłumaczyłam sobie przejedzeniem albo osłabieniem. Jednak ostatnio się nasiliły, w piątek miałam studniówkę i połowę spędziłam na kanapie zwijajac się z bólu, nie mogłam się wyprostować. Wczoraj uprawiałam seks z moim narzeczony, a zaraz po tym dostałam okres - musze przyznać, że kiedyś były one u mnie bardzo obfite i wylatywały ze mnie skrzepy, ale jakiś czas temu to ustało, co mnie bardzo ucieszyło. A dzisiaj dosłownie poleciało mi po nogach i trochę się przestraszyłam, bo nie wiem co to może oznaczać i czy ma jakiś związek z w/w symptomami. Przez myśl też przeszło mi, że może jestem w ciąży? Ale nie wiem do końca, czy ta sytuacji mogłaby być jej objawem.. przez cały dzień bolała mnie brzuch i krzyż, dopiero teraz usiadłam z komputerem. Do lekarza pójsć nie mogę, nie mam obecnie ubezpieczenia i wszystkie badania wykonuje prywatnie, co jest kosztowne jak z reszta można sie domyślić. Była któraś w podobnej sytuacji? Pomocy! (lat 20) Pozdrawiam :*

Gość gość
ZRÓB TEST CIAZOWY.

Gość gość
umów sie na wizyte do lekarza,to moze byc cos poważnego,

Gość gość
jak nie masz ubezpieczenia to zapisz się do bezrobotnych i już masz. Jak mamy ci tu niby pomóc.