Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu ludzie częściej się zdradzają niż uprawiają seks grupowy?

Polecane posty

Gość gość

Widzę po tym forum, że popularniejsze są zdrady, oszustwa i kłamstwa zamiast seksu grupowego. Jak mam ochotę na urozmaicenie to wolę seks grupowy niż zdradzać męża i go oszukiwać. Ludzie chyba jednak łatwiej zaakceptują k***wkę bzykającą się na boku niż kobietę swingerkę.

Gość gość
nie wiem, moze jestem dziwna ale ja tez bym wolala od faceta uslyszeć ze chcialby trójkąt lub wielokąt niz dowiedziec się ze posuwał inną na boku bez mojej wiedzy :P

Gość gość
To chyba z wieków szowinizmu wyrosło

Gość gość
łatwiej jest bzyknać na boku niż powiezieć żonie że chcę inną przy niej. ot cała filozofia

Gość ogolony h
Nie jestem zwolennikiem seksu grupowego i nigdy nie uprawialem. Nie jestem w zwiazku, wiec seks ma z roznymi partnerkami.

Gość gość
bzykajac sie na boku nie robisz ze swojej żony kuurfyyy która roocha na twoich oczach jakiś frajer :(... żona to nie wór na sperme :( i żona kazda kobieta nie moze zostac inaczej facet jest szmaciarzem bez wartosci :(.. Autorko trzeba było sie roochac grupowo a nie w szafie siedzieć i udawać porządną :) skoro masz takie odchyły porządna nie jesteś, nie będziesz i i nie byłas:) pozerko 😴 do miecza na gang bangu klekaj :D:D:D a maz frajer niech sie dzieli

Gość gość
Bzykajac sie na boku robisz sam z siebie frajera, a finalnie bedziesz frajerem podwójnym kiedy i twoja żona skurfi ci się na boku bo zamiast pójść razem na gangbang to wolałeś się zfrajerzyć po kryjomu oszukując żonę.

Gość gość
Lepiej jest wspolnie spelniac swoje fantazje niz sie zdradzac po bokoch. Seks z druga para jest super sprawa dla wszystkich....

Gość gość
chyba sie poyebalo zwyrodniały przegeywie ktry kobiety nie mial tylko same szmaty 🖐️

Gość gość
W szmatach to chyba ty gustujesz frajerze. Założę się, że jak zwykły frajer mężatce byś nie odmówił.

Gość gość
Dlaczego mialbym odmowic mezatce. Mezatka tez jest kobieta potrzebujaca.