Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zenekk

Tania apteka w Gliwicach

Polecane posty

Gość zenekk

Witajcie poszukuje dobrej apteki w Dąbrowie Górniczejw Gliwicach, jaką polecacie?

Gość garr
A byłeś na ulicy Marksa 6, w Aptece Zdrowit? Jeżeli nie, to powinieneś, bo leki są tam zawsze tanie, obsługa kompetentna, generalnie to apteka na wysokim poziomie.

Gość gość
Zdrowit w Gliwicach na Zwycięstwa.

Gość gumisss
Jeżeli rozchodzi się o apteki w Gliwicach, jak najbardziej mogę polecić w tym momencie aptekę na ulicy Marksa 6 - Zdrowit. Jest tanio, bardzo duży wybór leków, no i farmaceuci kompetentni.

Gość gość
w Gliwicach to nie wiem ale w Knurowie w http://aptekaswbarbary.pl/. Mają naprawdę niezłe ceny, gdy zajdzie taka potrzeba właśnie u nich się zaopatruję w leki.

Gość jarekss
Mam swoja ulubioną aptekę przy Sobieskiego w Gliwicach. Inna sprawa, że jest po prostu blisko mojej pracy, więc mam po drodze. Ale cenowo też jest okej, sporo promocji robią, gdzie za dobrej klasy suplementy chociażby można wydać dużo mniej. Apteka nazywa się Zdrowit, to sieć, więc pewnie też z tego tytułu mogę lepsze stawki zaoferować niż mniejsze firmy.

Gość jartikk
W Gliwicach siedem aptek ma Zdrowit, więc znajdziesz ich bez problemu. Osobiście chadzam do jednej apteki - na Marksa 6 i powiem szczerze, że jest naprawdę bardzo profesjonalnie i niedrogo.

Gość robiss44
Z takich tańszych gliwickich aptek to bym na pewno wyróżniła taką sieć jak Zdrowit. Może ktoś ich kojarzy? Mają dobrze zaopatrzony lokal na Zubrzyckiego, dokładnie numer 14 ;) Zapamiętałam bo dokładnie tyle zł zapłaciłam za swoje pierwsze zakupy u nich ;-)

Gość pauliiz
Ja rownież polecam Aptekę Zdrowit