Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to normalne ze facet na samym poczatku

Polecane posty

Gość gość

Znajomosci sugeruje mi ze mogłabym zmienić wygląd bo jemu podoba się inny typ urody, kiedy sam mnie podrywa?? On wyszedł z inicjatywa, zabiega o mnie...

Gość gość
Jakbyś mu się podobała, to by Cie akceptował taką jaką jesteś.

Gość gość
A takim razie musi być nieźle popieprzony skoro podrywa laskę która nie jest w jego typie, nie na tym to polega... albo się kogoś akceptuje, albo nie, nie wolno na siłę kogoś zmieniać, bo wtedy żadna strona nie będzie szczęśliwa, a już na pewno nie ta od której się zmian wymaga.

Gość gość
Moja koleżanka miała taką sytuacje, dziś są po ślubie i jakoś żyją... czyli i tak się da

Gość gość
Typowy desperat, nie może mieć takiej jakiej pragnie, więc bierze pierwszą z brzegu i próbuje ją zrobić za swój ideał. To dość niespotykane u facetów, bo na ogół tak postępują właśnie kobiety.

Gość gość
A żeby było ciekawiej wcale nie jestem brzydka, kiedyś miałam propozycje pracy w modelingu, mam dosc duże powodzenie. Też zastanawiam się, po co mnie podrywa... na desperata nie wygląda, jest całkiem przystojny choć ma kilka wad ale zaakceptowalam go. Jest mi przykro :(

Gość gość
a co konkretnie chce żebys w sobie zmienila?

Gość gość
Włosy, kolor i fryzurę, kolor oczu (jakoś nie widzi mi się noszenie soczewek) na razie to tyle, to dopiero miesiąc a cos czuje, ze jeszcze bardziej się rozkreci a od małych rzeczy sie zaczyna :o

Gość gość
no to rzeczywiście jakiś debil, daj sobie z nim spokój. Jakby mi ktoś kazał farbować włosy (nie znoszę farb , mam naturalny ciemny blond) albo nosić soczewki (mam szare oczy) to by dostał kopa w d... i tyle bym go widziala

Gość gość
Bo on nie jest tobą zainteresowany, na 100% chce cię zrobić na którąś ze swoich byłych, bo pewnie wciąż coś do niej czuje. Nie trać czasu na debila, bo popadniesz w kompleksy z tego powodu że nigdy nie spełnisz jego oczekiwań, choćbyś nie wiem ile się starała. Albo się kogoś akceptuje i kocha takim jakim ów ktoś jest, albo próbuje się go dopasować do swoich potrzeb, z tym że gusta się zmieniają, dziś będzie chciał blondynki z niebieskimi oczami i wielkimi cyckami, a jutro zachce mu się brunetki z małymi.

Gość gość
Nie podobasz mu się i tyle, w sumie idiotyczna sytuacja i kompletnie nie zrozumiała. I bez dwóch zdań jest desperatem, nie trzeba być brzydkim aby nim być, desperacja to sposób zachowywania się.

Gość gość
Same widzicie jaka to patologia. Ale jakoś nie dostrzegacie problemu w typowej praktyce kobiet, która zakłada zmienianie mężczyzn pod siebie. I nie dotyczny to tylko wyglądu jak w tym przypadku

Gość gość
ja nigdy żadnego swojego faceta nie zmienialam, jak ktos mi nie pasowal to po prostu konczylam związek; ale nie z powodu wyglądu, tylko jak ktos okazal sie chamem i prostakiem. A wygląd zawsze akceptowalam nawet jak nie byl idealny.

Gość gość
Jeszcze moglabym zrozumiec fryzure, bo wiele panienek lubi doczepiane wlosy w kolorze barbie blond, ale zmieniac kolor oczu? Ktos sobie zarty chyba robi :D

Gość gość
a na jaki kolor włosów i oczu ma życzenie żebyś sobie zmieniła? i jaka fryzure?

Gość gość2727
testuje Cie moze, stanowczo powiedz nie, albo niech spada...bedzie wtedy Cie szanował...podziekujesz kiedys za rade;)

Gość gość
Ty też zacznij wymyślać, powiedz że na siłownię mógłby pójść bo jakiś taki wątły jest i ma zapadniętą klatkę, że mógłby zmienić fryzurkę bo wygląda jak menel spod budki z piwem i w ogóle niech zmieni ryj, bo jakoś tak dziwnie wygląda :P

Gość gość
"""Ty też zacznij wymyślać, powiedz że na siłownię mógłby pójść bo jakiś taki wątły jest i ma zapadniętą klatkę, że mógłby zmienić fryzurkę bo wygląda jak menel spod budki z piwem i w ogóle niech zmieni ryj, bo jakoś tak dziwnie wygląda""" Wiekszość kobiet w związkach zawraca dupę własnym facetom cos takiego oczywiście "dla ich dobra". Nie widzicie w tym nic nieodpowiedniego. Skąd więc nagle takie oburzenie