Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Urojona ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Biorąc pod uwagę nieregularne cykle, mogłam się kochać z chłopakiem w dni płodne jakiś dwa tygodnie temu . Na początku nie zabezpieczylismy się lecz gdy zbliżał się przerwalismy i założył prezerwatywe. Teraz spóźnia mi się okres dwa dni.. Robiłam test wczoraj lecz wyszedł negatywny. Nie wiem czy to przez to ze cały czas o tym myślę to mam zawroty głowy, ból jajników, w dole brzucha, kręci mi się w głowie oraz mam wrażenie które można porównać jakby mnie żołądek bolał o chce mi się wymiotowac.. Czy to efekt nerwow czy może faktycznie jestem w ciąży?

Gość gość
To może być spowodowane stresem przez spozniajacy się okres. Objawy ciążowe pojawiaja się najczęściej w 4 tygodniu ciąży. Wcześniej ciąże można poznac po bolesnych i obrzmialych piersiach najczęściej. Radzę zrobić bhcg

Gość gość
Okres miałam 31 grudnia, wspolzylam 13, 16 i 23 stycznia bez prezerwatywy i partner nie doszedł we mnie. Tak jak mówię najprawdopodobniej były to dni płodne. Myślę że gdyby to była ciąża to test wyszedł by pozytywny a nie negatywny. Jeszcze jeden zrobię w sobotę, jeśli dalej się będę tak źle czuła to odwiedzę lekarza...