Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Booso

Dziewczyna chce mnie zostawic dla mojego dobra

Polecane posty

Gość Booso

Dziewczyna moja twierdzi ze chce mnie zostawic dla mojego dobra bo uwaza ze sie mecze z nia i nie jestem z nia szczesliwy. A jestem bardzo z nia szczesliwy i bardzo dobrze mi z nia, mowilem jej o tym ale ona trzyma przy swoim. Co mam zrobic

Gość gość
Daj jej odejść. Nie chcę nic gdybać ale ona ma coś za uszami. Nie przyzna Ci się więc takim tępym tekstem chce Cie zbyć i nara.

Gość gość
Nic, pozwol odejsc bo nic innego nie zrobisz, ona tak gada zeby bylo ladniej, zeby ci przykrosci nie sprawic, moze nawet jest przekonana, ze ma racje, ze wie lepiej niz ty czego ci potrzeba. Odpusc, im szybciej, tym lepiej.

Gość Booso
Ale o to chodzi ze ja kocham i jest mi z nia dobrze tylko nie wiem juz czy ona przestala mnie kochac czy pojawil sie ktos

Gość gość
A jak myślisz? Ona nie chce być tą złą i dlatego tak chce to załatwić. Przyjrzyj ziomuś na oczy ona już kogoś musi mieć skoro idziesz w odstawkę. Niech zgadnę odsuwała się stopniowo co? Najpierw jedno wyjście odwołane, to znów ma jakieś zajęcie i nie ma czasu. Miłość to na filmach i w książkach zapamiętaj.

Gość gość
To niewazne, czy sie odkochala, czy kogos ma, czy odkryla w sobie lesbijke. Nie chce byc z toba, to wszystko. Jest nawet jakas minimalna szansa, ze kiedys wroci, ale na to sie nie nastawiaj. Przejdzie. Wszystkim w koncu przechodzi.

Gość Booso
Wczesniej zrywala ze mna i wracala, odsowa sie powoli i nie wiem co mam zrobic dac jej odejsc czy sprobowac to jakos wyprostowac

Gość gość
Sam ją rzuć to zobaczysz nawet nie uroni łzy. Daj sobie spokój najlepiej od razu, bo tylko gościu szkoda twoich myśli, uczuć i czasu na to.

Gość gość
Dziekuje panowie za rady

Gość gość
A jak bedzie plakac i bedzie chciala wrocic?

Gość gość
Autorze, a nie lepiej poszukać sobie 'normalnej' partnerki? Piszesz, że już zrywała i wracała, ile jeszcze jej szans dasz? Zachowaj się jak facet i to skończ, szanuj siebie człowieku, bo tylko wtedy inni będą szanować Ciebie.

Gość gość
Moze i masz racje wtedy zobaczy co stracila moze sie ogarnie