Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mleko i pieluchy jakie polecacie

Polecane posty

Gość miki7717
Nestle Nan Pro 2 Jestem bardzo zadowolona z tego produktu. Zachęca swoim składem. Jest pożywne i pełne witamin, zawiera błonnik i wysokiej jakości białko Opti Pro oraz żywe kultury bakterii. Jest dobrze tolerowane przez mojego synka, który od razu je polubił. Produkt jest godny polecenia wszystkim mamom, które karmią dzieci mlekiem modyfikowanym. Mleko jest smaczne, zbliżone do naturalnego mleka. Szybko rozpuszcza się w wodzie nie pozostawiając grudek, dziecko ma ochotę je pić. Opakowanie jest bardzo estetyczne,duże,a zarazem poręczne.

Gość gość
Mleko Bebilon (u mnie od roku do trzech lat) i pieluchy Bella Happy do 16 miesiąca, potem (do teraz - 19 miesięcy) pieluchomajtki Pampers, bo wygodniej zakładać majtki bez przewijaka.

Gość oliwiah
ja polecam mleko nan optipro plus 2 i potem również nan optipro plus 3

Gość skrabli
mleko tylko i wyłącznie Nestle Nan. Bardzo dobre melko, bogaty skład odpowiadający mleku matki, corce smakuje od urodzenia, teraz jestesmy juz na 3. Polecam. A pieluchy Pampers i Dada

Gość gość
Pieluchy - tylko oryginalne Pampersy. Na tym akurat od początku nie oszczędzałam i nie bawiłam się w tańsze zamienniki. Mleko - moje dziec***iły Bebilon. Dobrą cenę ma Melissa - 1200 g za 53 zł.

Gość Ania z Lublina
Kochane mamy, ze spokojem polecam Wam NAN OPTIPRO® PLUS 2 lub NAN OPTIPRO® PLUS 3. Idealny dla mojego malucha, żadnych alergii, neutralny smak, jest delikatne dla brzuszka. Wiem, że z tym mlekiem dostarczam mu najlepszą mikroflorę :)

Gość gośćmargoss
Lubie dzielić się opiniami o produktach, które stosuje by potem swoje zadowolenie przekazać innym. Wiem też, że nie wszystko co mnie się nada się innym i będą zadowoleni ale zawsze warto spróbować i być może znajdzie się coś dla nas. Tak więc zacznę od pieluszek bo te towarzyszą nam od natodzin- stosujemy zwykle Dada z biedronki, mają delikatny materiał. Duża chlonnosc, łatwe zakładanie, ergonomiczny kształt dopasowujący się do ciała dziecka. Mleko stosujemy po 6 ciu pierwszych miesiącach życia przy zmianie żywienia z piersi na mleko MM. Zaczęliśmy od NAN pro leutri dla dzieci powyżej 6 miesiąca. Doskonałe pod każdym względem, smak delikatny, bogactwo witamin, łatwość przygotowania, szczelnne opakowania, łatwość zastosowanie i podania. Nie sprawia problemów brzuszkowych, został już z nami i kontynuujemy z NAN pro leutri 3.

Gość gośćmargoss
Lubie dzielić się opiniami o produktach, które stosuje by potem swoje zadowolenie przekazać innym. Wiem też, że nie wszystko co mnie się nada się innym i będą zadowoleni ale zawsze warto spróbować i być może znajdzie się coś dla nas. Tak więc zacznę od pieluszek bo te towarzyszą nam od natodzin- stosujemy zwykle Dada z biedronki, mają delikatny materiał. Duża chlonnosc, łatwe zakładanie, ergonomiczny kształt dopasowujący się do ciała dziecka. Mleko stosujemy po 6 ciu pierwszych miesiącach życia przy zmianie żywienia z piersi na mleko MM. Zaczęliśmy od NAN pro leutri dla dzieci powyżej 6 miesiąca. Doskonałe pod każdym względem, smak delikatny, bogactwo witamin, łatwość przygotowania, szczelnne opakowania, łatwość zastosowanie i podania. Nie sprawia problemów brzuszkowych, został już z nami i kontynuujemy z NAN pro leutri 3.

Gość layonka11
wrescie znalazlam mledzko odpowiednie dla mojego syna polecam mleczko jest bardzo dobrze tolerowane i cena odpowiednia NAN OPTIPRO® PLUS 2

Gość gość
Mleko NAN OPTIPRO® PLUS 3 bardzo smakuje mojej córeczce, wypija je z wielkim apetytem.Odkąd zaczęliśmy je używać córeczka nie ma problemów z brzuszkiem i zaczęła przesypiać całą noc,bowiem wystarczy cała butla by była najedzona. Mleko ma łagodny smak i zapach ,szybko je się przygotowuje,łatwo rozpuszcza się w wodzie nie pozostawiając grudek. Mleko NAN OPTIPRO® PLUS 3 zawiera wszystkie składniki odżywcze niezbędne do prawidłowego rozwoju mojego maluszka i jest przez niego tolerowane. Jesteśmy zadowoleni z tego mleka,więc bez obaw polecamy innym rodzicom.

Gość wowela
Pieluchy - Pampers! (Dada przeciekają, dziecko często nad ranem było "mokre". W Pampersach ani razu mi się to nie zdarzyło). Może i trochę droższe, ale z pewnością lepsze. Mleko - my jesteśmy od początku na NAN Pro 2 (teraz już stosujemy NAN Pro 3). Dobrze tolerowane, brzuszek nie boli i nie ma problemu z kupą. U nas zdało egzamin na 5+ :-)

Gość dorisl
Ja szczerze polecam mleko Nestle NAN OPTIPRO® PLUS )2 lub 3, w zależności oczywiście od wieku waszego dziecka). Bardzo długo, bo 17 miesięcy karmiłam swojego synka piersią, jednak kiedy miał około roku zaczęłam karmić go rzadziej i wprowadziłam mleko modyfikowane. Na początku zaczęłam od tańszych mlek, które również polecały mi znajome mamy (różne rodzaje Bebiko), niestety synek miał po nich bóle brzuszka, nocne gazy, budził się i popłakiwał, był niespokojny. Dopiero kiedy szczęśliwie zostałam Ambasadorką marki Nestle NAN OPTIPRO, trafiliśmy w 10-tkę! Synek przestał mieć problemy z brzuszkiem i zaczął spokojniej sypiać. Chętnie wypijał całą butlę mleka, nieraz prosząc o jeszcze:) Ja zdecydowałam się podawać mu to mleko ze względu na jego bogaty skład, zawartość błonnika wspomagającego pracę jelit oraz wygodę przygotowania. Mleko nie grudkuje się i przyjemnie pachnie. Synek ma prawie 2 latka i nadal podaję mu tylko mleko Nestle NAN PRO lub OPTIPRO! Polecam je innym mamom!

Gość gość
W*********j z tą reklama Nan. Nie można normalnie się zapytać, bo zaraz pojawia się reklamy. Od wczoraj to samo i na innych postach o mleku też.

Gość gość
Co nie znaczy, że nan jest złym mlekiem,bo znam wiele zadowolonych osob ale taka nachalna reklama, tylko odstraszasz innych.

Gość gość
Polecam mleczko nan pro po 6 mż jest rewelacyjne moj synuś wcina aż mu się uszy trzęsą

Gość gość
Mleko NAN OPTIPRO PLUS 3 bardzo smakuje mojej córeczce, wypija je z wielkim apetytem.Odkąd zaczęliśmy je używać córeczka nie ma problemów z brzuszkiem i zaczęła przesypiać całą noc,bowiem wystarczy cała butla by była najedzona. Mleko ma łagodny smak i zapach ,szybko je się przygotowuje,łatwo rozpuszcza się w wodzie nie pozostawiając grudek. Mleko NAN OPTIPRO PLUS 3 zawiera wszystkie składniki odżywcze niezbędne do prawidłowego rozwoju mojego maluszka i jest przez niego tolerowane. Jesteśmy zadowoleni z tego mleka,więc bez obaw polecamy innym rodzicom.

Przy dwójce dzieci sprawdziłam wiele rodzajów mleka. Pierwszą butlę mleka Nestle NAN PRO 2 mój synek otrzymał wieczorem i ku mojej radości nie grymasił tylko wypił wszystko do ostatniej kropli. Po upływie tygodnia zauważyłam dwie rzeczy. Po pierwsze synek przestał budzić się w połowie nocy a gdy wypije butlę o 22 kolejnej domaga się około 4 nad ranem. Kolejna rzecz to uregulowanie brzuszka i koniec z zaparciami i kupkami w formie króliczych bobków. Mleko Nestle Nan Pro 2 jest lekko strawne i bardzo dobrze tolerowane przez dziecko. U mojego synka po kilku dniach załagodził problemy z zaparciami i inne problemy brzuszkowe.

Gość gość
kiedy zdecydowałam sie przestać karmić piersią zastnawiałam sie jakie mleko będzie najlepsze dla mojego syna. Sugerowałam sie ceną oraz składem mleka. Po długich dyskusjach zdecydowaliśmy z mężem że bedzie to #NAN OPTIPRO PLUS 2 firmy nestle nie żalujemy decyzji maluszkowi bardzo smakuje, szybko sie rozpuszcza. Synek nie ma boleści, kolek. Aktuanie synuś pije juz #NAN OPTIPRO PRO 3. Jesteśmy oboje zadowoleni i oczywiście cena nie jest wysoka :) polecam

Gość Angelika2090
Mleko NAN towarzyszy mi i mojej córeczce od urodzenia. Zostało nam podane w szpitalu, gdy okazało się, że mam za mało pokarmu. Przez pierwsze sześć miesięcy dokarmiałam córkę NAN OPTIPRO 1. Córeczka zawsze wypijała butelkę do końca, nigdy nie miałyśmy po tym mleku żadnych problemów z brzuszkiem, było łagodne i idealnie zbilansowane. Stopniowy przeszłyśmy na mleko z numerem 2 i 3. Zamierzam podawać córce też mleko NAN OPTIPRO 4 do skończenia przez nią 3 roku życia. NAN OPTIPRO nigdy nas nie zawiodło, wręcz przeciwnie zawdzięczam mu dobry humor swojego dziecka i przespane noce. Uregulowało rytm wypróżnień, do tej pory nie wiemy co to zaparcia. Nie znam osoby, która karmiąc dziecko tym mlekiem miałaby o nim złe zdanie. Mleko nie powoduje alergii, jest ogólnodostępne i przystępne cenowo. Wszystkim serdecznie polecam!

Gość UuuuBuuuu
A ja polecam mleko NAN optipro. Synuś rośnie jak na drożdżach! Mleko jest bardzo dobrze przez niego tolerowane. NI emieliśmy problemów z kolkami czy zaparciami. Co najważniejsze, mały prawidłowo się rozwija. Mleko szybko się przygotowuje i bez gródek!Maluszek szybko rośnie i ma zdrowy brzuszek. Buuu

Gość gość
Mojemu dziecku najbardziej przypadło do gustu mleko Nestle NAN OPTIPRO Plus 2. Ma bardzo dobry smak, nie jest zbyt słodkie i przyjemnie pachnie. Jest bardzo dobrze tolerowane przez moje dziecko, nie ma ono po nim zaparć ani żadnych alergii. Na innym mleku niestety często występowały kolki a przy Nestle NAN OPTIPRO Plus 2 problemy kolkowe nie występowały, jest lekkostrawne. Zawiera kultury bakterii i wysokiej jakości białko oraz błonnik niezbędny do tego aby jelita maluszka pracowały jak należy. Opakowanie poręczne, bardzo dobrze rozpuszcza się i nie tworzą się grudki. Polecam.

Gość madzieńka294
bardzo polecam mleko NAN optipro 2 i 3, jest lekko strawne, świetnie działa na brzuszek (nie powoduje wzdęć, biegunek czy wymiotów) ogólnie mleko bardzo dobrze tolerowane przez moją córcię :)

Gość Palinka9191
Mleczko to NAN PRO OPTIPRO plus 2 a później 3. Jak dla synka super. Dobrze przyswajalne, nie zauważyłam żadnych brzuszkowych problemów. Puszka przydala się do zabawy.

Gość gość koncze83
Jeżeli chodzi o pieluszki to ja używam w chwili obecnej Dada z Biedronki a mleczko modyfikowane to polecam Nan optipro plus w zależności od wieku 2 lub 3 . mleko dobre w składzie, zapewnia wszystkie potrzebne składniki, nie powoduje zaparć ani biegunek. Moje dziecko jest spokojne i zadowolone a to najważniejsze.

Gość mama _zosi
Polecam Ci mleko bebilon! moje córki po bebiko miały silne zaparcia po nan dziwne kupki a po mleku gerber ulewało sie.Kupienie mleka bebilon to był strzał w 10 a pieluchy polecam ci babydream dostępne w rossmanie firma pampers według mnie są drogie i napompowane chemią

Gość gość
Pieluchy - tylko oryginalne Pampersy. Mleko - zależy, jakie podpasuje dziecku. Można zacząć od Bebilonu, za opakowanie 1200 g płaciłam w Melissie 52 zł.

Gość Monique202
Polecam NAN Optipro plus 2, ma dobrą cenę i jest bardzo wartościowe dla małego brzuszka. Natomiast pieluchy Dada, Toujours (te odświeżone z Lidla)

Testowałam już rożne mleka, ale wybór Nestle NAN OPTIPRO PLUS 2 to był najlepszy wybór. Mleko jest dobrze tolerowane przez mojego malucha, nie pojawiają się żadne po nim problemy trawienne. A równie ważne jest też to, że mleko mu smakuje i pije je z przyjemnością.