Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mleko i pieluchy jakie polecacie

Polecane posty

Gość gość

jw

Gość gość
Jak ja nie lubie tego magicznego "co polecacie". Przeciez każdemu pasuje cos innego i na sobie najlepiej sprawdzać. Ja Ci napisze, ze Dada z Biedronki sa najlepsze, a Twoje dziecko dostanie wysypki na tylku i co? Mojemu dziecku sluzylo Bebiko, pieluchy natomiast (po przetestowaniu każdych) jedynie Pampers.

Gość gość
U mnie sprawdzały się pieluchy babydream z rossmana, nie odparzyly ani nie przeciekaly

Gość gość
Na początek pampers 1 potem dada. Mleko enfamil

Gość gość
Na poczatek pampers premium. Potem pampers zielone. Mleko bebilon.

Gość gość
Pieluchy pampers mleko Bebilon

Gość gość
NAN, Pampersy i Huggiesy.

Gość gość
Jeszcze pieluchy Happy.

Gość gość
U nas się sprawdziło mleko bebiko i pampersy Dada. Na te pampersa mój syn miał uczulenie bo są nasączone jakimś gownem.

Gość gość
Pampersy zielone lub białe . Mleka nie polecam żadnego bo mój to alergik.

Gość gość
Tetra i kasza manna

Gość gość
pampersy premium care, potem zielone, mleko enfamil lub hipp

Gość gość
Pampaersy premium, potem zielone i NAN.

Gość gość
Pampersy białe i zielone. Potem od roku dady. Mleko hipp. Uzywalam od numeru 2-3. Najpierw cycek.

Gość gość
Zalezy autorko jaki masz budżet. Nie oszukujmy się ale nie każdego stac na pampersy za 80zl i mleko za 50. Nan jest jednym z droższych mlek. U mnie się nie sprawdzil.

Gość gość
Pieluchy: Na początku papmpers Premium Care lub Active Baby, potem Dada tylko i wyłącznie. Mleko: od 6 miesiąca Bebiko

Gość gość
Pieluchy dada i z rosmana, mleko bebilon i bebiko

Gość gość
Na temat mleka nie mogę się wypowiedzieć bo jesteśmy na piersi. Jeśli chodzi o pieluszki to dady. Po pampersach mala miała czerwona pupę.

Gość gośćdada i bebilon
Dada i bebilon.

Mleko Bebilon. Zawsze kupuję przez internet w aptece Melissa, mają najtaniej.

Gość gość
Mleko zdecydowanie Enfamil, ma skład najbardziej zbliżony do naturalnego mleka matki. Warto je zamawiać w internecie, bo często można trafić na fajne promocje, teraz w Melissie jest 1200 g za 63 zł.

Gość gość
po enfamilku mok syn nie mogl sie wyproznic-bo to jest ciezkie mleko, takze nie polecam. Jest na Hipp'ie i na zielonych pampersach

Gość gość
Enfamil i nan nie sprawdził się. Dziecko miało straszne kolki. Zaczęłam od tych podawać dziecku, bo podobno są najlepsze. A u nas zonk i co wylądowaliśmy przez miesiąc na hipp a potem bebiko najtańsze. I to najtańsze okazało się najlepsze. Mleka z rosmanna nie probowałam. Co pieluszek to dada lun pampers. Pamiętam, że najpierw zaczelismy od pampera, a potem coś zmienili, było napisane, że tylko opakowanie, ale u nas były odparzenia i znowu wyladowalismy na najtanszych dada. I było ok. Dla dzieci często to co tańsze nie oznacza gorsze.

Gość gośćEwwan
U nas przy jednym i drugim dziecku mleko humana. Co do pieluch syn był na dadzie a córkę uczula każda inna pielucha prócz oryginalnych pampersow. Także ciężko doradzać i polecać bo tak naprawdę to Twoje dziecko zdecyduje

Gość gość
Mleko na 6. Polecam NAN PRO 2 Za co polubiłam mleko NAN PRO 2 - teraz NAN OPTIPRO PLUS 2 i w nowym opakowaniu? Ja – za łatwe przygotowanie i idealną konsystencję bez grudek, moje dziecko – za dobry smak i przyjemny zapach, bo od razu bez grymaszenia wypiło całą buteleczkę! W trakcie testowania produktu zauważyłam, że mleko jest dobrze tolerowane przez dziecko. Nie ma po nim zaparć i kolek. Przy wyborze NAN PRO 2 ważny był dla mnie bogaty skład mleka oraz zawartość błonnika wspomagającego pracę jelit. Z NAN PRO 2 mam pewność, że dostarczam dziecku wszystkich niezbędnych składników odżywczych do prawidłowego rozwoju. Test wypadł znakomicie, a ja jestem spokojna o brzuszek mojego dziecka! Oceniam mleko NAN OPTIPRO PLUS 2 na 6! 

Gość gość
Pieluchy Dada będe używać, sprawdziły się przy pierwszym dziecku a jeśli chodzi o mleko to jeszcze myślę.

Gość gość
Pampers, dada, babydream. Mleko Bebilon.

Gość gość
Mleko hipp bio combiotic. Pampersy do momentu jak corka zaczela sikać rzadziej a wiecej-i tak wtedy od razu zmiana pieluchy. Czyli po roku. Pampers szybciej po nasikaniu sie robi suchy. Dada dluzej wilgotna-na noc pampers a teraz corka ma ponad dwa latka w dzien nocnik i sedes juz od kilku miesięcy ale w nocy potrafi zrobić siku nad ranem. Czasem wola ale zakładam pieluchomajtki dady.

Gość Justyna7717
Mleko na 6! Mój Synek rośnie jak na drożdżach. Postanowiłam wprowadzić do jego diety mleko następne. Długo nie mogłam zdecydować się na konkretny produkt, aż traf chciał, że zostałam Ambasadorką marki Nestlé. Za co polubiliśmy mleko NAN PRO 2 - teraz NAN OPTIPRO PLUS 2 i w nowym opakowaniu? Ja – za łatwe przygotowanie i idealną konsystencję bez grudek, Synek – za dobry smak i przyjemny zapach, bo od razu bez grymaszenia wypiła całą buteleczkę! W trakcie testowania produktu zauważyłam, że mleko jest dobrze tolerowane przez dziecko. Nie ma po nim zaparć i kolek. Przy wyborze NAN PRO 2 ważny był dla mnie bogaty skład mleka oraz zawartość błonnika wspomagającego pracę jelit. Z NAN PRO 2 mam pewność, że dostarczam dziecku wszystkich niezbędnych składników odżywczych do prawidłowego rozwoju. Test wypadł znakomicie, a ja jestem spokojna o brzuszek mojego dziecka! Oceniamy mleko NAN OPTIPRO PLUS 2 na 6!

Gość gość
Jak można pisać pampersy data czy pampersy babydream? Pampersy są jedne a reszta to PIELUCHY